Thriller în stil american: Schwarzenegger vs Trump

Thriller în stil american: Schwarzenegger vs Trump
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Arnold Schwarzenegger îşi planifică revenirea în viaţa politică şi ia în calcul să candideze pentru un loc în Senat, în calitate de independent, ceea ce i-ar permite să ducă la nivelul următor disputa cu preşedintele american Donald Trump, relatează publicaţia Politico, citând surse din cadrul comitetului din California al Partidului Republican.

Sursa citată arată că posibilitatea ca fostul actor şi guvernator de California să ia parte la alegerile din 2018 este tot mai discutată în cercurile republicane, fiind alimentată de capacitatea dovedită de Arnold de a îl irita pe Trump, lucru dovedit de schimburile de mesaje dintre cei doi pe rețelele de socializare.

Un strateg din cadrul Partidului Republican a declarat că intrarea în cursa pentru alegerile din 2018, când actuala senatoare de California, democrata Dianne Feinstein, va avea 85 de ani, "ar fi pentru Arnold ocazia de a-l hărţui pe Trump pentru următoarele 16 luni". Schwarzenegger ar putea astfel să scoată în evidenţă contrastele dintre abordarea sa şi cea a lui Trump pe subiecte-cheie precum schimbările climatice, reforma politică şi chiar imigraţia.

Citit 2100 ori Ultima modificare Vineri, 10 Martie 2017 20:03

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.