Imprimă această pagină

UPDATE | S-au strâns toţi banii pentru Patrick

UPDATE | S-au strâns toţi banii pentru Patrick
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

UPDATE | În urmă cu aproximativ o lună, scriam despre Patrick Garabajiu, un băieţel din Republica Moldova, în vârstă de 11 ani, care a fost diagnosticat cu leucemie limfoblastică. Pe 28 februarie, medicul Ceyhun Bozkurt din Istambul, a dat familiei o veste foarte importantă: Patrick nu va avea nevoie de trasplant de măduvă, iar banii strânşi până în prezent acoperă întregul tratament. Familia ţine să vă mulţumească tuturor pentru ajutorul oferit şi vă urează multă sănătate.


Alergăm pentru sănătatea lui Patrick | Duminică, 19 februarie, de la ora 10,00, puteţi reda zâmbetul unui copil, participând la crosul caritabil organizat de Cristi Onofrei, în Grădina Publică.

Reamintim că Patrick Garabajiu, de 11 ani, este din Republica Moldova, mai exact din satul Cepeleuţi, raionul Edineţ. Băieţelul a fost dus de urgenţă la un spital din Chişinău, chiar la începutul anului, unde medicii i-au spus că suferă de o simplă viroză. Pentru că starea lui Patrick se agrava de la o zi la alta, doctorii au făcut mai multe investigaţii şi au constatat că băieţelul are leucemie limfoblastică acută, o boală cumplită.

Zilele acestea am aflat că băieţelul se află într-un spital din Turcia, iar tratamentul dă randamente, astfel că starea lui de sănătate s-a mai îmbunătăţit. Băieţelul este obosit, depresiv, nu mai vorbeşte cu nimeni şi îşi doreşte să vină cât mai curând acasă.

Costul tratamentului se ridică la 124.000 de euro, o sumă imposibil de obţinut de către părinţii băieţelului. Cei care doresc să ajute pot dona orice sumă în conturile Asociaţiei “Salvează o inimă”: Cont RON: RO 05 BTRL 0070 1205 W828 70 XX, Cont Euro: RO 28 BTRL EUR CRT 00 W828 7001, CONT USD: RO 68 BTRL USD CRT 00 W828 7001 - COD SWIFT: BTRLRO22, COD BIC: BTRL.

Vă asigurăm că Patrick speră că, duminică, veţi alerga şi veţi dona pentru el.

Citit 11295 ori Ultima modificare Joi, 02 Martie 2017 00:37

Iasmina Ungureanu