Vânzările APAN CARS au crescut cu 54%

Vânzările APAN CARS au crescut cu 54%
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

În 2015, cota de piață APAN CARS a crescut de la 2,8% la 3,1%. Mărcile Jeep, FIAT si Honda au înregistrat cifre care le poziționează în Top 10 creșteri pe piața auto din România.

Honda: crește cu 49%

Cu o gamă nouă de modele, Honda a lansat noul model CR-V opțiunea unei noi cutii de viteze automate cu 9 trepte. O cutie inteligentă, capabilă să dozeze puterea motorului într-un rulaj lin și confortabil atunci când conduci relaxat, dar și forța maximă și reacții instante atunci când situația o cere - prin funcția Direct Shift, dar și modelul CIVIC care prezintă îmbunătățiri semnificative atât la nivel de design, cât și la nivel de performanță și eficiență. De la îndrăznețele lumini de zi cu leduri și spoilerul posterior, până la consumul redus de combustibil și un nivel redus de zgomot.

Jeep: creștere de 52% la APAN CARS

Jeep a avut una dintre cele mai importante creșteri, de 52%, Grand Cherokee rămâne modelul din gamă cel mai dorit de români, urmat îndeaproape de proaspătul lansat Jeep Renegade, cel mai performant SUV de clasă mică. Deși abia lansat, Jeep Renegade reprezintă principalul pilon de vânzare.

Fiat utilitare: vânzări mai mari cu 94%

Vânzările de vehicule comerciale ușoare Fiat s-au apreciat cu 94% față de 2014, iar Ducato rămâne cel mai bine vândut autovehicul din gamă, generând peste 80% din vânzările mărcii Fiat utilitare. Cota de piață pentru Fiat Professional în România este în creștere, de la 8,60% în 2014 la 9,62% în 2015.

Echipa de vânzări APAN CARS este foarte bine pregătită, ajutând zilnic clienții să facă cele mai bune alegeri, dorind ca și în acest an să le ofere servicii la cele mai înalte standarde!

Pentru mai multe informații, contactați:

Telefon: 0339.401.701  |  Email : Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

www.apancars.ro

(P)

Citit 4641 ori Ultima modificare Vineri, 08 Mai 2020 16:08