LOCURI DE MUNCĂ: 240 de posturi în străinătate, la dispoziţie pentru şomeri

LOCURI DE MUNCĂ: 240 de posturi în străinătate, la dispoziţie pentru şomeri
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Conform Agenţiei Judeţene de Ocupare a Forţei de Muncă (AJOFM), şomerii din Galaţi care vor să plece să munceasă în străinătate au la dispoziţie 240 de locuri de muncă. Cele mai multe sunt oferite de angajatorii din Germania ce oferă 66 de posturi pentru asistent medical (50 posturi), factor poştal (15 posturi) şi mecanic echipamente pneumatice şi hidraulice.

În Republica Cehă sunt aşteptaţi 61 de români pentru asamblarea aparatelor de aer condiţionat (50 posturi), lucrător în prelucrarea lemnului (10 posturi) şi Software Support Analyst. În Suedia încă se aşteaptă 20 de femei de serviciu, 15 vopsitori auto şi 10 mecanici auto. Olandezii au nevoie de 20 de culegători de căpşuni şi câte un operator CNC, sudor MIG/MAG, sudor TIG. Englezii angajează, din România, 20 de îngrijitori persoane şi câte un asistent medical şi infirmier, irlandezii vor 10 culegători de ciuperci, iar norvegienii vor din ţara noastră doi bucătari de preparate indiene şi câte un specialist în departamentul reţele şi doctorand în predicţia duratei de viaţă a structurilor din beton existente.

Mai multe informaţii puteţi afla de pe site-ul www.eures.anofm.ro, sau direct de la sediul AJOFM. Programul Agenţiei de Ocupare a Forţei de Muncă din Galaţi este de luni până joi, între orele 8,00 - 16,30.

Citit 2264 ori Ultima modificare Duminică, 24 Mai 2015 16:10

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.