LOCURI DE MUNCĂ GALAŢI/ Primăria angajează

LOCURI DE MUNCĂ GALAŢI/ Primăria angajează
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Gălăţenii cu studii superioare şi diplomă de licenţă în domenii precum psihologie, sociologie, asistenţă socială, ştiinţe umaniste, ştiinţe administrative, ştiinţe juridice, economice sau medicină pot candida pentru un post important scos la concurs de Primăria Galaţi. Municipalitatea are nevoie, conform unui anunţ postat pe propriul site, de director executiv al Direcţiei de Asistenţă Socială şi Servicii Publice, din cadrul aparatului de specialitate al primarului.

Trebuie să ştiţi însă că, pe lângă diplomă de licenţă în unul dintre domeniile enumerate mai sus, este necesar să aveţi şi o vechime în specialitatea studiilor superioare necesare exercitării funcţiei publice de minimum trei ani, conform condiţiilor impuse de autoritatea publică.

Potrivit informaţiilor postate pe site-ul Primăriei, concursul constă în trei etape succesive, după cum urmează: selecţia dosarelor de înscriere, probă scrisă şi interviu. Proba scrisă va avea loc în data de 17 august, la ora 11,00, la sediul din strada Domneasca, nr. 38, şi ulterior se va desfăşura interviul.

Citit 3636 ori Ultima modificare Luni, 13 Iulie 2015 16:23

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.