LOCURI DE MUNCĂ GALAŢI/ Spitalul de Boli Infecţioase face angajări

LOCURI DE MUNCĂ GALAŢI/ Spitalul de Boli Infecţioase face angajări
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Spitalul Clinic de Boli Infecţioase "Sf. Cuv. Parascheva" Galaţi va organiza un concurs şi un examen pentru ocuparea posturilor vacante şi temporar vacante de infirmieră şi îngrijitoare. Astfel, se caută o îngrijitoare angajată pe o perioadă nedeterminată şi două îngrijitoare şi o infirmieră, angajate pe perioade determinate. Concursul va avea loc în data de 13 august 2015, de la ora 10,00, la sediul spitalului din Bariera Traian.

Pentru a putea intra în concurs, candidatele trebuie să aibă absolvită cel puţin şcoala generală. Înscrierile se fac la Biroul Resurse Umane, Normare, Organizare şi Salarizare, între orele 7,30 şi 15,30, până la data de 10 august, inclusiv.

Dosarul de concurs trebuie să cuprindă următoarele acte: formular de înscriere, care se va completa în momentul depunerii dosarului; Curriculum Vitae, din care să rezulte experienţa profesională; copia actului de identitate, copia certificatului de naştere şi copia certificatului de căsătorie; copiile diplomelor de studii şi ale altor acte care atestă efectuarea unor specializări; copia carnetului de muncă sau/şi o adeverinţă care să ateste vechimea în muncă la zi; cazierul judiciar; adeverinţa medicală, de la medicul de familie, care să ateste starea de sănătate corespunzătoare; copia fişei de evaluare a performanţelor profesionale individuale sau, după caz, recomandarea de la ultimul loc de muncă.

Taxa de înscriere este de 50 de lei şi se achită tot în momentul depunerii dosarului, la Biroul Contabilitate al spitalului. Copiile actelor enumerate vor fi însoţite de documentele originale. Actele trebuie prezentate în dosar plasticat cu şină.        

Citit 6001 ori Ultima modificare Luni, 03 August 2015 16:51

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.