LOCURI DE MUNCĂ GALAŢI/ Iată ce posturi sunt disponibile la AJOFM pentru şomeri

LOCURI DE MUNCĂ GALAŢI/ Iată ce posturi sunt disponibile la AJOFM pentru şomeri
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

La începutul săptămânii în curs, Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Galaţi a anunţat un număr total de 147 de locuri de muncă vacante. Muncitorilor necalificaţi li se pun la dispoziţie 24 de locuri de muncă, în patru domenii diferite: câte zece posturi la demolarea clădirilor, respectiv, asamblarea şi montarea pieselor, şi câte două posturi în industria confecţiilor, respectiv, montarea pieselor.

Şi persoanele cu studii medii au ceva şanse să îşi găsească un loc de muncă, angajatorii care au declarat posturi vacante la AJOFM căutând agenţi de turism (2 posturi), ospătari (2 posturi), polizatori (zece locuri), secretare, sudori, şofer autocamion tonaj mare (2 posturi), dar şi 11 vopsitori industriali.

Pentru şomerii gălăţeni absolvenţi de studii superioare, şansele pentru găsirea unui loc de muncă în oraşul natal, prin intermediul AJOFM, sunt destul de mici, dat fiind faptul că angajatorii se orientează mai mult spre cei cu studii medii sau spre necalificaţi. Astfel, absolvenţii de facultate care nu părăsesc oraşul sau ţara sunt nevoiţi, de cele mai multe ori, să îşi găsească un loc de muncă într-un domeniu sub nivelul pregătirii lor profesionale, şi mai prost plătit decât ar vrea ei. În acest moment, AJOFM Galaţi pune la dispoziţie doar cinci posturi pentru şomerii cu studii superioare, unul de contabil, unul de consilier juridic, unul de tehnician proiectant şi două ca referent economist în economia generală.

Persoanele interesate de ocuparea locurilor de muncă vacante şi de înregistrarea ofertei de locuri de muncă vacante sunt aşteptate la sediul  AJOFM Galaţi, str. Domnească nr. 191, respectiv la sediul ALOFM Tecuci, str. M. Kogălniceanu, nr. 60, bloc A2, parter, de luni până joi, între orele 8,00 - 16,30.

Citit 2525 ori Ultima modificare Marți, 10 Noiembrie 2015 18:43

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.