LOCURI DE MUNCĂ/ Ce slujbe pot fi găsite în Galaţi
Foto: Foto-arhivă "Viaţa liberă"

LOCURI DE MUNCĂ/ Ce slujbe pot fi găsite în Galaţi
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

În a doua jumătate a lunii ianuarie, în Galaţi sunt disponibile 131 de locuri de muncă prin intermediul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM).

Cele mai multe, câte 20 la număr, sunt pentru poziţia de agent vânzări, brutar sau patiser, în timp ce pentru absolvenţii de studii superioare nu sunt decât patru posturi disponibile: unul ca inginer automatist, două ca inginer în industria alimentară şi unul ca inginer de sistem în informatică.

Tot prin intermediul AJOFM Galaţi mai sunt puse la dispoziţie zece posturi de Îngrijitor Clădiri, zece posturi de Operator Prelucrare şi Validare Date, patru posturi de zugrav, precum şi trei posturi de electrician în construcţii. Şomerii gălăţeni îşi mai pot încerca norocul şi la firmele care angajează muncitori necalificaţi în domeniul construcţiilor, zugravi, sudori manual cu arc electric, hamali sau ambalatori manual.

Persoanele interesate de ocuparea locurilor de muncă vacante sunt aşteptate la sediul AJOFM Galaţi, str. Domnească nr.191, respectiv la sediul ALOFM Tecuci, pe str.M.Kogălniceanu, nr.60, bloc A2, parter, de luni până joi, între orele 8,00 - 16,30.

Citit 3446 ori Ultima modificare Luni, 25 Ianuarie 2016 18:07

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.