Cursuri de calificare GRATUITE pentru ȘOMERI

Cursuri de calificare GRATUITE pentru ȘOMERI
Evaluaţi acest articol
(9 voturi)

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Galaţi organizează, cu titlu gratuit, pentru persoanele fără loc de muncă înregistrate în evidenţe, programe de formare profesională de iniţiere şi calificare, finanţate din bugetul Asigurărilor Sociale. Astfel, urmează să fie deschise patru astfel de programe, pentru "specialist în securitatea şi sănătatea în muncă", "contabil", "inspector/referent resurse umane" şi "sudor", cursuri la care se estimează că vor participa 96 de persoane.

"În acest moment, avem 97 de persoane care participă la astfel de cursuri, pentru calificare în meseriile de bucătar, lucrător în comerţ, frizer, coafor sau patiser, dar şi 76 de persoane care participă la cursuri de iniţiere în meseriile de maseur, operator introducere şi validare date, precum şi comunicare în limba engleză. Durata cursurilor variază între 100 de ore şi 720 de ore", ne-a comunicat directorul AJOFM Galaţi, Cezar Năstase.

Detalii suplimentare despre înscrierea în acest programe de formare profesională şi iniţiere pot fi obţinute la numărul de telefon 0236.412.262, interior 110.

Citit 5469 ori Ultima modificare Joi, 05 Mai 2016 13:45

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.