LOCURI DE MUNCĂ. 800 de posturi vacante în Spania. 40 de euro pe zi, pentru ”căpşunari”
Foto: Sursa foto: Internet

LOCURI DE MUNCĂ. 800 de posturi vacante în Spania. 40 de euro pe zi, pentru ”căpşunari”
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Dacă, în ceea ce priveşte valoarea fotbaliştilor români pe care i-au transferat, s-au lămurit, spaniolii vor în continuare să angajeze căpşunari din România. 800 de locuri de muncă vacante sunt oferite în Spania, pentru muncă sezonieră în agricultură, de către Agenţia Naţională de Ocupare a Forţei de Muncă, prin serviciul EURES România.

Joburile sunt valabile pentru recoltarea căpşunilor, campania 2017. Conform reprezentanţilor AJOFM Galaţi, durata contractului de muncă este de aproximativ trei luni, data estimată de angajare fiind 15 februarie 2017. Se va lucra 39 de ore pe săptămână, împărţite în şase zile. Salariul oferit este de 40,14 euro brut pe zi, plătibil la două săptămâni, prin transfer bancar. Contribuţiile datorate sunt de 2 la sută - impozit pe venit şi 113 euro - asigurare socială. Cazarea este asigurată de angajator contra sumei de 1,6 euro pe zi, însă acesta a anunţat că nu poate caza bărbaţi.

Termenul-limită de aplicare pentru aceste locuri de muncă este 15 decembrie 2016. Gălăţencele interesate trebuie să se adreseze consilierului EURES din cadrul AJOFM Galaţi, strada Domnească nr. 191, pentru a fi înregistrate în baza de date şi pentru a primi invitaţie de participare la selecţie.

Citit 3556 ori Ultima modificare Luni, 29 August 2016 01:51

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.