Ofertă de muncă în Spania | La cules căpşuni, imediat după Ziua Îndrăgostiţilor

Ofertă de muncă în Spania | La cules căpşuni, imediat după Ziua Îndrăgostiţilor
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Galaţi le oferă celor interesaţi, prin serviciul de ocupare EURES România, 800 de locuri de muncă vacante în Spania, pentru muncă sezonieră în agricultură, la recoltarea căpşunilor. Oferta se adresează persoanelor apte pentru munca la câmp (se acceptă şi cupluri), nefiind necesară o experienţă anterioară în agricultură, precizează AJOFM. Durata contractului de munca este de aproximativ trei luni, data estimată de angajare fiind 15 februarie 2017. Timpul de lucru este de şase ore şi jumătate pe zi - 39 de ore pe săptămână, împărţite în şase zile. A şaptea zi este de odihnă, ea putând să nu coincidă cu duminica. Programul de lucru începe la primele ore ale dimineţii.

Gălăţenii interesaţi de acest „job” trebuie să ştie că salariul oferit este de 40,15 euro brut/zi, plătibil la două săptămâni, prin transfer bancar. Contribuţiile datorate sunt de 2 la sută impozit pe venit şi 113 euro - asigurare socială. Cazarea este oferită de angajator, contra unei sume de 1,6 euro pe zi.

Cei care doresc să aplice pentru unul din aceste locuri de muncă trebuie să se adreseze consilierului EURES din cadrul AJOFM Galaţi, din strada Domnească nr. 191, et. 1 camera 16, telefoane 0236.414.049 şi 0236.412.262. Documentele necesare sunt: o copie carte identitate, un CV EUROPASS şi o adeverinţă medicală cu menţiunea „apt pentru muncă”.        

Citit 4273 ori Ultima modificare Miercuri, 26 Octombrie 2016 14:19

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.