Două spitale din Galaţi fac angajări | Aproape 20 de posturi sunt disponibile

Două spitale din Galaţi fac angajări | Aproape 20 de posturi sunt disponibile
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Nu mai puţin de 17 posturi au scos la concurs Spitalul de Pneumoftiziologie (TBC) şi Spitalul de Psihiatrie „Elena Doamna”, din municipiul Galaţi. Cele două unităţi sanitare se pregătesc să angajeze personal medical de specialitate, dar şi muncitori, îngrijitori şi infirmieri, funcţii care necesită minimum studii gimnaziale.

La Pneumoftiziologie este nevoie de un asistent medical generalist principal (se cere diplomă de şcoală sanitară postliceală sau echivalentă şi vechime de cel puţin cinci ani), un magaziner debutant (diplomă de bacalaureat, fără experienţă), un muncitor calificat - bucătar (cu diplomă de calificare şi minimum trei ani vechime), referent de specialitate debutant (studii superioare în domeniul ştiinţelor administrative) şi un consilier juridic (studii superioare juridice, cu vechime de minimum şase ani şi şase luni). Cei interesaţi de cele cinci posturi trebuie să se înscrie la concurs până pe data de 8 decembrie, la ora 14,00, urmând ca pe data de 19 decembrie să susţină proba scrisă, iar apoi interviul. Relaţii suplimentare la se pot obţine la sediul Spitalului de Pneumoftiziologie, de pe strada Ştiinţei sau la telefon 0236.460.712, int. 210.

Spitalul de Psihiatrie „Elisabeta Doamna” se pregăteşte să angajeze nu mai puţin de şase îngrijitori şi şase infirmieri în Secţia cu paturi. Pentru postul de îngrijitor, candidaţii trebuie să fi absolvit minimum studii gimnaziale, să aibă abilităţi de lucru în echipă şi de comunicare, în timp ce pentru angajarea ca infirmier se cere, pe lângă studii gimnaziale, curs de infirmiere organizat de O.A.M.G.M.A. din România sau curs de infirmiere organizat de furnizori autorizaţi de Ministerul Muncii, Familiei şi Protecţiei Sociale cu aprobarea Ministerului Sănătăţii. Termenul-limită pentru înscrierea la concurs este 7 decembrie. Pe 14 decembrie va avea loc proba scrisă, iar pe 19 decembrie - interviul. Relaţii suplimentare la se pot obţine la Spitalul de Psihiatrie „Elisabeta Doamna”, din strada Traian, telefon 0236.470741, int. 139.

Citit 32382 ori Ultima modificare Miercuri, 30 Noiembrie 2016 17:12

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.