POST LIBER la Serviciul de Evidenţă a Persoanei

Scris de  Luni, 13 Martie 2017 09:00
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
POST LIBER la Serviciul de Evidenţă a Persoanei Sursa foto: Internet


Postul de consilier, clasa I, grad principal la Serviciul de Evidenţă a Persoanei tocmai a fost scos la concurs de Primăria municipiului Galaţi.

Candidaţilor li se cer studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă, administrative, juridice sau economice şi vechime în specialitatea studiilor superioare de lunga durată absolvite, necesare funcţiei, de minimum cinci ani.

Proba scrisa este programata pe 7 aprilie, la sediul Primăriei, din Domnească nr. 38, iar ulterior se va desfăşura interviul.

Citit 1485 ori Ultima modificare Luni, 13 Martie 2017 14:18

1 comentariu

  • postat de Marin Luni, 13 Martie 2017 09:50 82.208.137.*** Link la comentariu
    1
    10

    Multumim de anunt, dar iar miroase a post scos la concurs pentru promovarea unui intern. Au mai fost, din pacate, posturi scoase doar pentru asta, dar pe care legea-i obliga sa-l anunte "la concurs"... dar se stia dinainte si cine va castiga (a se citi promova). De obicei cele de inspector debutant sunt singurele accesibile.

    Raportează

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.
ATENTIE: Comentariile nu se mai publica automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.