Agenţia Universitară a Francofoniei ANGAJEAZĂ

Scris de  Alina Silion, anul III, Jurnalism Luni, 13 Martie 2017 21:00
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)


Dacă studiaţi la Universitatea „Dunărea de Jos” din Galaţi şi doriți să faceți parte din echipa Agenţiei Universitare a Francofoniei (AUF) Bucureşti, puteţi aplica pentru un post de asistent manager.

Sunt eligibili doar candidaţii care s-au înregistrat pe site-ul AUF, iar termenul-limită este 27 martie. Detalii suplimentare la https://recrutement.auf.org/.

AUF este o instituţie multilaterală care susţine cooperarea şi solidaritatea între instituţii universitare francofone, reţele academice şi centre de cercetare în limba franceză. Cu o reţea de 804 membri în 102 de ţări, este una dintre cele mai mari asociaţii de instituţii de învăţământ superior din lume.

Citit 543 ori Ultima modificare Luni, 13 Martie 2017 19:07

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.
ATENTIE: Comentariile nu se mai publica automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.