Vlad a câştigat un iPad cu www.viata-libera.ro (VIDEO)

Vlad a câştigat un iPad cu www.viata-libera.ro (VIDEO)
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Viaţa liberă a desemnat câştigătorul concursului "Câştigă un iPad". Acesta este participantul care a folosit numele "Vlad" şi e-mail-ul "Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea." pentru a-şi spune opinia despre noul site al Vieţii libere. Comentariul cu care a intrat în concurs este: "Îmi place foarte mult noul design dar din păcate nu are un feature pe care mi l-aş dori. Mai exact, o listă cu ultimele articole adăugate, cum sunt cele din dreapta cu "Top afişări/Top comentarii", aşa încât dacă adăugaţi mai multe articole la o categorie să nu trebuiască să verific fiecare rubrică în parte şi să pot continua mai uşor de unde am rămas cu cititul".

Concursul a fost lansat pe 10 octombrie, odată cu prezentarea noului www.viata-libera.ro , iar în competiţie s-au înscris 379 de comentarii. A fost extras aleatoriu un singur câştigător dintre cei care şi-au spus părerea despre noul site, folosindu-se un program produs în cadrul departamentului IT de la Viaţa liberă de către Adrian Barbu.

Din comisia de extragere au făcut parte Cristina Cocu, directorul cotidianului Viaţa liberă, Tudor Neacşu, coordonatorul ediţiei on-line a ziarului, Alina Ţarabă, consilier juridic şi Adrian Barbu, reprezentantul departamentului IT al Vieţii libere.

Felicitări câştigătorului şi mulţumiri tuturor celor care s-au înscris la concurs.

Citit 6648 ori Ultima modificare Sâmbătă, 22 Octombrie 2011 00:11

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.