Concurs BookLand

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

BookLand reprezintă un concept unic în România: târg urban de carte, organizat în mall-urile / centrele comerciale din marile oraşe.

Coborând cartea din turnul de fildeş, motto-ul după care se ghidează este: „BookLand vine acolo unde oamenii sunt deja. Nu-i cheamă, ci îi urmează!”

Cel mai mare târg de carte-muzică-film-jocuri a debutat în 2011, iar în 2012 se poziţionează drept cel mai de anvergură proiect de acest gen, atât din punctul de vedere al acoperirii geografice, cât şi al duratei. Suntem prezenţi anul acesta în 39 oraşe - am pornit la drum pe 6 martie şi ne oprim abia pe 24 decembrie 2012 la Bucureşti.

Regulament concurs:

Concursul este organizat de BookLand şi vor fi 4 câştigători cu premii constând în câte o carte.

Cărţile oferite ca premii sunt:

Seducţie fatală - Jackie Collins (editura Lider)

Reversul medaliei - Biografia gimnastei Andreea Răducanu

Martin neînţelesul - editura Hardcover

România unită - Bogdan Diaconu

Participanţii la concurs se vor înscrie la concurs prin trimiterea unui mail la adresa: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. în perioada 22 - 24.11. 2012.

Câstigătorii vor fi aleşi prin tragere la sorţi de către Comisia de validare a concursului, care va fi prezidată de Sorin Lucaci, Marketing Coordinator al BookLand, care va desemna cei patru câştigători ai premiilor în cărţi puse „la bataie” de BookLand. Aceştia vor fi publicaţi pe site-ul Viaţa Liberă până la ora 10,00 pe data de 25.11.2012.

Premiile se înmânează în cadrul Caravanei BookLand, la Winmarkt în intervalul orar 10.00 - 20.00 duminică, 25 noiembrie 2012, pe baza cărţii de identitate (câştigătorul este rugat să prezinte şi o copie a acesteia). Relaţii la telefon: 0744.325.209

Bookland este singurul răspunzător pentru iniţierea, desfăşurarea, conţinutul concursului şi asigurarea premiilor.

Data                                                                                                               Sorin Lucaci

22.11.2012                                                                                                     Marketing Coordinator