Regulamentul concursului de fotografie „Galaţiul de odinioară”

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

 

REGULAMENT OFICIAL AL CONCURSULUI

„Galaţiul de odinioară” – concurs de fotografie veche

 

 

1.ORGANIZATORUL CONCURSULUI

Organizatorul concursului de fotografie veche "„Galaţiul de odinioară” este TRUSTUL DE PRESA DUNAREA DE JOS SA, cu sediul in Galati, str. Domneasca nr. 68, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J17/ 426/ 1991, reprezentata prin director general – Ing. Cristina Cocu,, numita in cele ce urmeaza "Organizatorul".

 

2.DURATA SI REGULAMENTUL CONCURSULUI

1.1 Concursul se va desfasura in perioada 15 februarie – 8 martie 2013, prin intermediul cotidianului ’’ Viata Libera” pe teritoriul judetului Galati.

1.2 Prezentul regulament este intocmit de catre organizator si va fi afisat pe pagina de web www.viata-libera.ro . Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba prezentul regulament fara nici un fel de anunt prealabil, urmarind astfel buna desfasurare a concursului.

1.3 De asemenea, regulamentul va fi disponibil in copie in mod gratuit oricarui solicitant pe adresa: Galati, str. Domneasca nr. 68

1.4 Toate premiile oferite in cadrul acestui concurs trebuie sa fie revendicate in maxim 10 zile de la publicarea numelor castigatorilor in cotidianul ’’Viata Libera’’.

 

3. DURATA CONCURSULUI SI ARIA DE DESFASURARE

1.1         Participantii la concurs sunt obligati sa respecte termenii si conditiile prezentului regulament.

1.2               Participantii la concurs si eventualii castigatori sunt de acord si se obliga sa respecte si sa se conformeze tuturor cerintelor si conditiilor impuse de organizator prin intermediul prezentului regulament, nerespectarea acestora atragand raspunderea personala si exclusiva a participantilor si a eventualilor castigatori.

1.2               Campania de promovare a concursului va fi efectuata in perioada 14 februarie – 1 martie 2013 si va fi publicata in paginile cotidianului ’’Viata Libera’’.

1.3              Taloanele de participare la concurs vor fi publicate in cotidianul ’’Viata Libera’’ in intervalul 15 februarie – 1 martie 2013 in paginile cotidianului ale cotidianului.

1.4               Există trei posibilităţi de înscriere:

1.4.1          prin poştă (pe adresa: Viaţa liberă Galaţi, strada Domnească nr. 68, Galaţi). Fotografia sau setul de fotografii se înscrie în concurs doar împreună cu unul din taloanele de concurs publicate în ziar (completat cu datele cerute).

1.4.2          la secretariatul de la sediul ziarului. Mapa cu fotografii trebuie să fie însoţită de unul din taloanele de concurs publicate în ziar (completat cu datele cerute).

1.4.3          prin e-mail (la redacţAceastă adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.), caz în care concurenţii trebuie să specifice în mesajul transmis următoarele „Sunt de acord cu condiţiile regulamentului de concurs” (nu mai este necesar talonul din ziar).

1.5    Ultima zi de primire a înscrierilor la concurs este 1 martie 2013.

 

4. PARTICIPANTII

1.1               Concursul este deschis participarii tuturor persoanelor fizice, cu exceptia angajatilor societatii organizatoare precum si a membrilor familiilor acestora.

1.2               Taloanele de concurs vor putea fi obtinute prin decupare din cotidianele Viata Libera editiile din perioada 15 februarie – 1 martie 2013.

1.3               Este permisa participarea cu un continut, corect si integral completat. Pot participa mai multe plicuri, daca fiecare in parte respecta conditiile de participare.

1.4               Prin completarea si expedierea taloanelor de participare, participantii isi exprima acceptul pentru termenii si conditiile de participare din prezentul regulament.

1.5               Participantii accepta, daca castiga, sa le fie publicat numele pe www.viata-libera.ro si in cotidianul Viata Libera - forma tiparita si daca este necesar si in alte medii de informare.

1.6               In ziua extragerii într-o cutie vor fi introduse bileţele cu numele şi numărul de telefon al persoanelor înscrise la concurs, prin toate cele trei metode de înscriere menţionate.

1.7          Cele trei bilete câştigătoare vor fi extrase din cutie de către o persoană desemnată de către organizator, apoi acestea se validează de faţă cu publicul. Primul bilet extras este cel corespunzător premiului 1 (abonament pe 6 luni la Viaţa liberă), al doilea este corespunzător premiului 2 (abonament pe 3 luni la Viaţa liberă), iar al treilea este corespunzător premiului 3 (abonament pe o lună la Viaţa liberă).

1.8               Operatiunile descrise la punctul 1.6 si 1.7 se vor efectua in holul redactiei cotidianului Viata libera. Tragerea la sorti se va efectua cu public de către Dan Cătălin Predescu.

1.9               Fotografiile trebuie să fie de dinainte de 1970 pentru a putea fi luate în considerare. Pot fi şi fotografii de familie, dar cu condiţia să fie făcute în exterior şi în imagine să poată fi identificată o porţiune din oraş sau o clădire cunoscută.

1.10          Fotografiile înscrise în concurs pot fi folosite gratuit spre publicare în produsele Trustului de Presă Dunărea de Jos SA Galaţi. Participanţii îşi asumă responsabilitatea pentru eventualele litigii legate de copy-right. Înscrierea în concurs înseamnă acceptarea condiţiilor juridice ale acestuia. După finalizarea concursului, proprietarii îşi pot recupera fotografiile înscrise în consurs de la sediul Trustului de Presă Dunărea de Jos SA Galaţi.

1.11            Cele mai bune 30 de fotografii vor fi publicate, împreună cu poveştile lor, în publicaţiile Trustului de Presă Dunărea de Jos SA Galaţi.

1.12            In editia din 11 martie 2013, se va publica numele castigatorilor precum si data, ora si locul cand se va efectua premierea. Premierea va fi asigurata de persoana responsabila desemnata de organizator.

1.13            Inmanarea premiilor este un eveniment public. Participarea la concurs constituie acordul ca numele castigatorilor si fotografiile lor sa poata fi facute publice si utilizate in mod gratuit in materiale foto, audio si video de catre organizator.

 

5. PREMIILE CAMPANIEI

1.1               Fondul de premiere al acestui concurs este 250 ron.

1.2               Extragerea va avea loc pe 8 martie 2013, la ora 13.00.

1.3               Structura premiilor este urmatoarea: Premiul 1 – abonament pe 6 luni la „Viaţa liberă”; Premiul 2 – abonament pe 3 luni la „Viaţa liberă”; Premiul 3 – abonament pe o lună la „Viaţa liberă”.

1.4               Premiile in obiecte sau produse nu se pot compensa in bani.

1.5               Organizatorul nu acorda termen de garantie, de utilizare pentru produsele oferite

 

6. RIDICAREA PREMIILOR CASTIGATE IN CADRUL LOTERIEI PUBLICITARE

1.1 Castigatorii desemnati prin tragere la sorti sunt asteptati in holul redactiei   cotidianului ’’Viata Libera’’ din Galati, str. Domneasca nr. 68, in data si la ora publicata in cotidian.

1.2 In momentul ridicarii premiilor castigatorii sunt obligati sa prezinte documentul de identitate, o copie dupa acesta si sa semneze procesul verbal de predare primire(pentru premiul in obiecte) sau dispozitia de plata (pentru premiul in bani). Premiul nu se poate acorda in cazul intampinarii refuzului castigatorului de a furniza datele de identificare .

1.3 Numele castigatorilor urmeaza sa fie afisate si pe siteul www.viata-libera.ro .

1.6               Premiile neridicate de catre castigator in termen de 10 zile de la data publicarii in cotidianul Viata Libera revin organizatorului, iar castigatorul pierde dreptul de atribuire a premiului.

1.7               Organizatorul nu au nicio obligatie de a intretine corespondenta cu solicitantii care se considera necastigatori ce apar ulterior acordarii efective a premiilor.

 

7. PROTECTIA DATELOR PERSONALE

1.1 In conformitate cu legislatia in vigoare, organizatorul este obligat sa publice numele castigatorilor si premiile acordate in cadrul acestui concurs pe site-ul   www.viata-libera.ro .

1.2 Prin simpla participare la concurs si comunicarea datelor personale organizatorului, participantii sunt de acord ca datele lor sa intre in baza de date a organizatorului, sa fie prelucrate si folosite in viitor de organizator, pentru a informa participantii cu privire la noi produse, oferte, promotii, campanii publicitare si de marketing. La cererea expresa, in scris, a participantilor, organizatorul nu va mai folosi datele lor personale dupa terminarea prezentului concurs.

1.3 Participantul are dreptul: la informare, acces la date, la interventie asupra datelor, la opozitie, de a nu fi supus unei decizii individuale si de a se adresa justitiei. Organizatorii le pot solicita participantilor acordul pentru a utiliza in mod gratuit, in diverse materiale tiparite, audio si video, denumirea/numele si prenumele lor. Participantii nu vor fi obligati sa isi exprime acest acord, acest lucru ramanand la libera lor alegere.

1.4 Organizatorul se obliga de asemenea sa respecte prevederile Legii nr. 677/ 2001, privind protectia datelor personale stocate pe durata concursului.

 

8. INTRERUPEREA CAMPANIEI PROMOŢIONALE

Prezentul concurs poate inceta numai in cazul producerii unui eveniment ce constituie forta majora conform legii, inclusiv in cazul imposibilitatii organizatorului din motive independente de vointa sa, de a continua prezentul concurs.

Organizatorul poate anula concursul. Participantii vor fi informati cu privire la acest lucru prin intermediul paginii web si a altor posibile mijloace de comunicare. In acest caz, organizatorul nu este raspunzator fata de participanti pentru daunele provocate.

 

9. LITIGII

Eventualele litigii aparute intre organizator si participantii la campania promoţionala se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente.

 

 

TRUSTUL DE PRESA DUNAREA DE JOS SA

Ing. Cristina Cocu

Citit 29943 ori Ultima modificare Luni, 04 Martie 2013 18:57

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.