X

Acest site foloseste cookies. Navigând în continuare, îti exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe detalii....

 23:39 Luni, 27 Aprilie 2015

Primarul Nicolae mai dă un şut în… sondaje

Autor:   Mihai Angheluţă
Publicat Vineri, 30 Martie 2012 00:00
Voteaza!
(4 voturi)

Distribuie

• Un sucevean a trecut frontiera, dinspre Ucraina, cu peste 5.000 de pachete de ţigări într-o căruţă. Aceasta i-a fost confiscată şi nefericitul este cercetat pentru contrabandă şi trecerea ilegală a frontierei. Caii au fost reţinuţi şi ei, cu toate că trăgeau căruţa, nu din ţigară.

• Un articol în presa centrală de ieri consemna pe larg legăturile foarte strânse dintre Sorin Frunzăverde şi frunza ruginie din vii, frunzele plantelor defrişate într-un parc natural protejat şi afaceri cu vânt, cu eoliene adică. După asemenea dezvăluiri, Frunzăverde s-ar putea să rămână o frunză-n vânt, atârnată între PDL-ul din care a ieşit cu scandal şi PNL-ul care nu riscă un scandal.

• Ca să nu predea limba rusă după absolvirea Institutului Pedagogic, Simion Plămădeală a fugit din Basarabia în Kazahstan şi a ajuns să sape în mină timp de 33 de ani. Dar şi-a păstrat graiul matern şi l-a folosit în nenumărate poezii pe care le publică astăzi. Vorba aia, limba noastră-i o comoară, în adâncuri îngropată…

• Cătălin Boteezatu a ţinut morţiş să afle lumea cum a fost el împreună cu Andrei, la femei. La una singură pentru amândoi. Aşa a avut ocazia să observe cât de tare îi seamănă fiu-su, inclusiv în ce priveşte „dotarea”. „Avem împreună jumătate de metru”, s-a lăudat Bote. Adică 50 cm. Se vede treaba că şi IQ-ul însumat e tot atâta… 

• Primarul Târgoviştei, plăteşte un milion de euro la reînscrierea Curţii Domneşti în circuitul turistic istoric. Cu termopane de 3,5 milioane de euro care au distrus pereţii cetăţii fiindcă nu au permis aerisirea, obiectivul va fi înscris într-un circuit ce mai cuprinde şi obiectivele gălăţene pânzarul moldovenesc împins de o şalupă, dar şi Liceul Pedagogic sau Palatul Navigaţiei cu aparate de aer condiţionat exterioare. 

• Primarul Dumitru Nicolae afirmă despre clădirea din Domnească 24 că „Boldea a luat-o cu japca în instanţă”. Cu siguranţă, după cum observa ieri un meşter comentator pe site, primarul e supărat pe Boldea că nu „i-a luat cu japca” şi gropile, maidanezii şi lucrările ISPA făcute de mântuială, să mai poată şi el dormi liniştit câteva mandate…

• Supărat că a primit „numai şuturi în fund”, acelaşi Nicolae nu vrea să susţină candidatul alianţei din care face parte partidul său. Dar a subliniat că are un „cuvânt greu de spus” şi îl va spune „pentru cel care trebuie”. La cât de „grele” rezultate a avut în mandate Nicolae, gălăţenii abia aşteaptă să audă pe cine NU trebuie să aleagă.

5564 afisari  |  Ultima actualizare Duminică, 01 Aprilie 2012 11:32

4 comentarii

 • 0
  0
  Link
  adutzu Sâmbătă, 31 Martie 2012 11:12 postat de adutzu

  Cu ocazia P-ului din titlul materialului, salutam cu mare bucurie aparitia la Galati a celui de-al doilea ziar "Antitodul", evident, cu o audienta mai mare decat cea a primului... Pe aceasta cale va recomandam sa renuntati la textul "Comentaţi la obiect, cu legătură directă la conţinutul textului. Cuvintele obscene, anunţurile publicitare, atacurile la persoană, trivialităţile şi jignirile vor fi cenzurate" - ori P-ul din titlu e vreo greseala de redactare?

 • 0
  0
  Link
  Ion Cetateanu Vineri, 30 Martie 2012 07:27 postat de Ion Cetateanu

  Pentru Adulutza : P -ul este in mana galatenilor pus/a timp de 22 de ani de administratia rosie .

 • 0
  0
  Link
  Badalan Vineri, 30 Martie 2012 03:15 postat de Badalan

  Tataia Tagartza va avea un cuvant greu in fata procurorilor DNA cu ocazia inceperii urmaririi penale ''PARK INDUSTRIAL'' ,unde tot Boldea-i vinovat.

 • 0
  0
  Link
  Adulutza Vineri, 30 Martie 2012 00:27 postat de Adulutza

  Oameni buni! Al cui e P-ul ala?!?! Al lui Nicolae sau al lui Ciumacencu??? Nu conteaza. Amindoi il au la fel cred... Hahaha..... M-am stricat de ris cand l-am vazut. Nu sinteti sanatosi la cap...

Adauga comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.
Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare şi pot angaja răspunderea civilă şi/sau penală a autorului acestora.

Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii!

Atenţie! Nu postaţi acelaşi mesaj de mai multe ori. Comentariul va fi afişat la câteva minute după postare. Vă rugăm să aşteptaţi!

sus

Editorial

Caricatura zilei

29 martie 2015

Top afişări pe 30 de zile

NEC PLUS ULTRA

Viata Libera Galati - Cotidian independent - Stiri Noutati Informatii Media Galati

Viata Libera Galati - Cotidian independent - Stiri Noutati Informatii Media Galati

Viaţa liberă Galaţi © Toate drepturile rezervate

    PageRank