X

Acest site foloseste cookies. Navigând în continuare, îti exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe detalii....

 12:47 Vineri, 19 Septembrie 2014

"Viaţa liberă" organizează Concursul de eseuri "Mama - chip de icoană"

Autor:   Maria Stanciu
Publicat Marți, 23 Aprilie 2013 11:00
Voteaza!
(4 voturi)


„Mama - chip de icoană” este tema concursului de eseuri, ediţia a II-a, organizat de Trustul de Presă „Dunărea de Jos”, prin cotidianul „Viaţa liberă”, cu sprijinul Bibliotecii „V.A. Urechia” şi Filiala Galaţi a Uniunii Ziariştilor Profesionişti din România.

Concursul constă în alcătuirea unui eseu (sau portret) care să aibă drept model de viaţă pe cea mai dragă fiinţă din viaţa fiecăruia: mama sau educatoarea, învăţătoarea, prietena. Sunt aşteptaţi la concurs elevii claselor IX-XII de la colegiile şi liceele judeţului Galaţi, inclusiv cei care fac parte din colectivele de redacţie ale revistelor şcolare.
Perioada de desfăşurare este 23 aprilie - 25 mai, iar premiile sunt oferite cu generozitate de SC ALCOPY BIROTICA SRL Galaţi. Câştigătorul Premiului I va primi o tabletă Smailo Web Energy 8 GB Android 4.0, în valoare de 500 lei şi publicarea eseului (sau a portretului) în "Viaţa liberă".
Premiului II constă într-o multifuncţională Canon Pixma MX395 inkjet color A4, în valoare de 300 lei, iar  Premiul III - un set tastatură şi mouse wireless Microsoft - cameră web Microsoft LifeCam VX-800, în valoare de 200 lei. Se adaugă diplome, cărţi de literatură şi spiritualitate românească, oferite de organizator. De asemenea, un premiu special va oferi revista "Axis Libri" a Bibliotecii „V.A. Urechia” Galaţi.
În ediţiile viitoare vom reveni cu alte amănunte, inclusiv cu câteva recomandări bibliografice. Regulamentul concursului a fost întocmit de către organizator şi este afişat pe pagina de web www.viata-libera.ro, la rubrica "Concursuri".

838 afisari  |  Ultima actualizare Marți, 23 Aprilie 2013 11:05

Adauga comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.
Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare şi pot angaja răspunderea civilă şi/sau penală a autorului acestora.

Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii!

Atenţie! Nu postaţi acelaşi mesaj de mai multe ori. Comentariul va fi afişat la câteva minute după postare. Vă rugăm să aşteptaţi!

sus

Editorial

Top afişări pe 30 de zile

NEC PLUS ULTRA

Viata Libera Galati - Cotidian independent - Stiri Noutati Informatii Media Galati

Viata Libera Galati - Cotidian independent - Stiri Noutati Informatii Media Galati

Viaţa liberă Galaţi © Toate drepturile rezervate

    PageRank