Primele două magazine Lidl din Galaţi vor fi deschise la toamnă
Foto: Foto: Bogan Codrescu

Primele două magazine Lidl din Galaţi vor fi deschise la toamnă
Magazinul Lidl din Micro 18 va fi inaugurat primul
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Noi puncte de aprovizionare pentru gălăţenii din Siderurgiştilor Est şi din Micro 18


Retailerul german Lidl, parte a companiei Schwarz Gruppe, care mai deţine lanţul de magazine Kaufland, va deschide în câteva luni primele două supermarketuri din municipiul Galaţi - în cartierele Siderurgiştilor Est şi Micro 18. Sunt două dintre cele trei investiţii anunţate de Lidl în oraşul nostru.

Magazinul din Siderurgiştilor Est e ridicat în zona cunoscută ca Intersecţia Fără Rost, pe strada General Dragalina, numărul 1, învecinându-se cu sediul Unicom. Acolo se lucrează într-un ritm susţinut pentru ca supermarketul, care va avea o suprafaţă comercială de circa 1.400 metri pătraţi şi o parcare cu peste 50 de locuri, să fie gata în trei luni. "Lucrările de construcţie vor fi încheiate pe 24 octombrie 2012, iar magazinul va fi deschis pentru clienţi pe 15 noiembrie 2012. Acestea sunt ultimele date discutate, dar este posibil ca termenele să fie devansate", a declarat dirigintele de şantier, Sandu Teodor.

Celălalt magazin Lidl (FOTO), construit în Micro 18, pe strada Oltului, numărul 3, va fi deschis ceva mai devreme. Surse apropiate lucrărilor vorbesc de un avans de câteva săptămâni.

Al treilea magazin al mărcii germane ar urma să fie construit, potrivit unor anunţuri mai vechi ale municipalităţii, pe Şoseaua de Centură, la graniţa dintre cartierele Micro 13B, Micro 38B şi Micro 39, chiar lângă Billa 2.

Lidl, reţeaua de supermarketuri cu preţuri mici înfiinţată în Germania în anul 1930, numără acum peste 10.000 de magazine în Europa. Marca Lidl este deja prezentă în judeţul Galaţi, cu un supermarket la Tecuci. Compania-soră Kaufland are, de asemenea, un magazin acolo şi alte două în Galaţi, pe Oţelarilor şi pe Henri Coandă, cărora li se va alătura în primăvara anului viitor încă unul, aflat în construcţie la Ultimul Leu.

 

Citit 21591 ori Ultima modificare Joi, 02 August 2012 18:32

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.