ARR aşteaptă propuneri de la operatori pentru noul program de transport interjudeţean
Foto: Foto: Bogan Codrescu

ARR aşteaptă propuneri de la operatori pentru noul program de transport interjudeţean
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Termenul limită este 1 septembrie


Operatorii de transport rutier de persoane mai au la dispoziţie o săptămână pentru a înainta Autorităţii Rutiere Române (ARR) propuneri pentru întocmirea noului program de transport interjudeţean. "Propunerile trebuie depuse la sediul Autorităţii Rutiere Române din Bucureşti până la 1 septembrie", a declarat purtătorul de cuvânt al instituţiei, Adriana Şerbănescu.

După această dată, ARR va începe întocmirea noului program de transport interjudeţean, pe baza celui existent şi a propunerilor primite de la operatori. Graficul va intra în vigoare în mai 2013 şi va fi valabil timp de trei ani, până în 2016.

Trei ani trebuia să fie valabil şi actualul program de transport interjudeţean, în vigoare din 2008, dar în 2011 a fost prelungit cu doi ani.

La fel s-a procedat şi cu programul de transport judeţean, care este realizat de Consiliul Judeţului. Pentru întocmirea noului grafic, instituţia a invitat, la rândul său, operatorii să trimită propuneri şi a primit câteva până acum. Programul de transport judeţean va intra în vigoare în mai 2013, pentru trei ani, ca şi cel interjudeţean.

Rutele, şi dintr-un grafic, şi din celălalt, vor fi adjudecate de operatorii rutieri prin licitaţie.

Citit 2824 ori Ultima modificare Miercuri, 22 August 2012 18:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.