Navrom Bac reintroduce tariful de noapte pe 15 septembrie
Foto: Foto: Bogan Codrescu

Navrom Bac reintroduce tariful de noapte pe 15 septembrie
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Navrom Bac, transportatorul fluvial care face legătura pe Dunăre între Moldova şi Dobrogea pe la Galaţi - I. C. Brătianu, reintroduce pe 15 septembrie tariful de noapte pentru cursele efectuate între orele 22,00 şi 6,00, în cuantum de 80 de lei, după două luni în care nu a perceput acest tarif. "Începând cu data de 15 septembrie, pentru trecerea cu bacul în timpul nopţii se va percepe tariful de cursă specială, pe lângă tariful normal al autovehiculului. De exemplu, şoferul unui autoturism va plăti 98 de lei, din care 80 de lei - tariful de cursă specială şi 18 lei - costul maşinii", a explicat şeful de flotă de la Navrom Bac, Marian Pandele.

Societatea a eliminat tariful de noapte pe 15 iulie, pentru tot restul sezonului cald, şi a introdus curse la fiecare 60 de minute cu bacurile mari în intervalul orar 22,00-6,00, pentru că cererea s-a menţinut la un nivel ridicat şi în timpul nopţii datorită traficului intens către şi dinspre litoral şi restricţiilor de circulaţie aplicate autovehiculelor de mare tonaj în timpul zilei.

De la 15 septembrie, cursele de noapte vor fi efectuate cu bacul mic, pe fondul scăderii traficului după lăsarea întunericului.

Citit 2262 ori Ultima modificare Joi, 06 Septembrie 2012 21:45

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.