Carrefour va deschide un hipermarket la sfârşitul anului pe Coşbuc, în cadrul noului mall, Shopping City Galați

Carrefour va deschide un hipermarket la sfârşitul anului pe Coşbuc, în cadrul noului mall, Shopping City Galați
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Carrefour România a bătut palma cu NEPI, dezvoltatorul noului mall din oraş, care se va deschide la sfârşitul acestui an şi va purta denumirea de Shopping City Galați. „În cursul lunii iunie 2013, cele două companii au agreat termenii comerciali privind prezenţa unui hipermarket Carrefour în suprafaţă totală de 9.600 mp în cel mai nou centru comercial al orașului Galați, a cărui inaugurare este prevazută de către dezvoltator pentru trimestrul IV 2013. Shopping City Galați va fi ridicat respectând exigențele dezvoltării durabile, pe un teren în suprafaţă de aproximativ 12 hectare şi va include, pe lângă hipermarket-ul Carrefour, și un ,,shopping mall’’ de aproximativ 20.000 mp cu retaileri naționali și internaționali, precum și o zonă de divertisment şi un food court. Clienţii noului centru comercial vor avea la dispoziţie peste 1.400 locuri de parcare gratuite, cu acces din bulevardele adiacente”, se arată într-un comunicat de presă al grupului Carrefour.

În România, Grupul Carrefour numără 122 magazine, dintre care 24 de hipermarket-uri 69 de Market-uri şi 28 de magazine de proximitate „Express”.

Dezvoltatorul întregului centru comercial, New Europe Property Investments plc este o companie înființată pentru a investi în proprietăți comerciale, în principal în România, unde Grupul este activ încă de la înființarea sa, în 2007. Grupul este în prezent listat pe piața principală a Bursei de Valori din Johannesburg (Africa de Sud), pe segmentul AIM al London Stock Exchange și la Bursa de Valori București.

Citit 15032 ori Ultima modificare Joi, 01 August 2013 13:11

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.