O firmă din Galaţi a cumpărat o parte din Oltchim. Suma tranzacţiei: 7,75 milioane de euro

O firmă din Galaţi a cumpărat o parte din Oltchim. Suma tranzacţiei: 7,75 milioane de euro
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Firma gălăţeană Dynamic Selling Group SRL a cumpărat, miercuri, în urma unei licitaţii publice, Ramplast SA, producătorul de profile din PVC deţinut de Oltchim Râmnicu Vâlcea. Suma solicitată de statul român (acţionar majoritar la Oltchim-Ramplast) a fost de 6.03 milioane de euro, însă societatea din Galaţi a oferit 7,75 milioane de euro. De altfel,  Dynamic Selling Group SRL  a fost singura companie care a depus o ofertă în acest sens.

Tranzacţia se va finaliza în trei rate: prima în următoarea săptămână – 3,75 milioane euro, iar câte două milioane de euro în următoarele două luni.

Dynamic Selling Group SRL este o firmă înfiinţată în 2004, iar în ultimii ani a înregistrat în mod constant profit. Societatea gălăţeană este un vechi partener de afaceri al Ramplast, fiind dealer zonal (pe Moldova) al producătorului vâlcean de profile din PVC.

Este de remarcat şi faptul că Ramplast este de fapt una dintre cele mai importante firme româneşti în domeniul amintit, tehnologia folosită fiind una de înaltă performanţă.

Citit 4583 ori Ultima modificare Joi, 10 Octombrie 2013 11:53

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.