Real devine Auchan până la sfârşitul lui martie

Real devine Auchan până la sfârşitul lui martie
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Primul hipermarket construit în Galaţi, situat la ieşirea pe Dig spre Brăila, se va transforma din Real în Auchan până la sfârşitul lunii martie. Informaţia ne-a fost confirmată de reprezentanţii companiei Auchan, care urmează să facă un anunţ oficial în următoarele săptămâni.

De altfel, pe rafturile hipermarketului au început să apară o serie de produse comercializate exclusiv în reţeaua Auchan, semn că deja au început să se facă o serie de schimbări.

Tranzacția Auchan-Real, vizând achiziția a 20 de hipermarketuri Real în România, inclusiv cel din Galaţi, a fost finalizată în luna septembrie 2013, ca urmare a acordului semnat în luna noiembrie 2012 între Grupul Auchan şi Metro Group şi a validării primite în vara anului trecut din partea Consiliului Concurenţei. "Calendarul nostru este unul ambiţios, dorim să realizăm convergenţa celor 20 de magazine şi trecerea sub marca şi comerţul Auchan în mai puţin de un an. Priorităţile noastre, în această perioadă, sunt: integrarea celor 5.000 de noi colaboratori, oferind fiecărui colaborator şansa la reuşită, cucerirea şi fidelizarea de noi clienţi, propunându-le un comerţ bazat pe discountul generalizat, cu o gamă vastă şi pertinentă de produse de calitate ieftine şi la cele mai mici preţuri şi construirea unei companii lider şi responsabile, declara în urmă cu patru luni Patrick Espasa, director general Auchan România.

Auchan România, în noua sa dimensiune, ajunge la 31 de magazine deschise şi alte două în construcţie, o suprafaţă netă de vânzare de 252.000 metri pătraţi, peste 10.000 de angajaţi, trei platforme logistice, 70 milioane de clienţi anual şi o cifră de afaceri comună de peste 4,5 miliarde de lei, fără taxe.

Citit 13388 ori Ultima modificare Luni, 13 Ianuarie 2014 17:30

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.