Ce BENEFICII au siderurgiştii care părăsesc combinatul, în cadrul noilor plecări voluntare

Ce BENEFICII au siderurgiştii care părăsesc combinatul, în cadrul noilor plecări voluntare
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

După cum v-am informat, conducerea combinatului siderurgic ArcelorMittal a lansat, la sfârşitul lunii iunie, o schemă de plecări voluntare adresată salariaţilor aflaţi foarte aproape de vârsta de pensionare. Programul a fost deschis numai pentru angajaţii care îndeplineau deja condiţiile de pensionare sau care vor fi în această situaţie până pe 31 decembrie 2015.

Astfel, încă 219 siderurgişti vor pleca în etapa a doua a plecărilor voluntare din combinatul siderurgic ArcelorMittal prevăzute prin Programul de prepensionare. Plecările se vor desfăşura pe parcursul lunii septembrie după ce, în luna august, 146 de angajaţi au intrat în acest program. Astfel, în total, vor părăsi Combinatul 365 de salariaţi.

Salariaţii care, în urma analizării dosarelor depuse, au fost admişi pentru a fi incluşi în acest program vor primi o sumă netă de 22.000 de lei, precum şi un număr de salarii care reprezintă diferenţa - în luni - între data plecării din societate şi data pensionării, dar nu mai mult de 12 salarii.

Citit 3345 ori Ultima modificare Marți, 02 Septembrie 2014 20:56

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.