Mediul de afaceri gălăţean şi-a premiat performerii

Mediul de afaceri gălăţean şi-a premiat performerii
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Premiu special pentru "Viaţa liberă"

Joi după-amiază, mediul de afaceri gălăţean şi-a premiat performerii, după încheierea exerciţiului financiar al anului 2013. Astfel, Patronatul Întreprinderilor Private Mici şi Mijlocii (PIPMM) Galaţi le-a oferit diplome oamenilor de afaceri care au reuşit să încheie pe profit anul trecut.

Din rândul microîntreprinderilor au fost premiaţi cei de la Amiro Group SRL, Stiborg Prim SRL şi Nadicer SRL. Cei din urmă, deşi au numai doi salariaţi, se pot mândri cu o cifră de afaceri de 21.550.176 de lei şi cu un profit de 1.308.250 de lei.

Dintre întreprinderile mici s-au remarcat Transion Angro SRL, cu un profit brut de peste cinci milioane de lei, reprezentanţa Bureau Veritas de la Galaţi şi Pentagon SRL.

La categoria întreprinderi mijlocii au excelat Arcada Company SRL, Phoenix Slag SRL şi Tancrad SRL.

Deşi această gală a fost destinată în special întreprinderilor mici şi mijlocii, Patronatul Întreprinderilor Private Mici şi Mijlocii Galaţi nu i-a uitat nici pe "greii" economiei gălăţene, astfel că au fost premiaţi şi cei de la Damen, Arabesque şi Mairon.

Presa nu a fost nici ea trecută cu vederea. Astfel, cotidianul "Viaţa Liberă", cel de-al şaselea ziar din ţară din punct de vedere al tirajului, şi portalul de ştiri presagalati.ro au primit distincţia "pentru reflectarea competentă în mass-media a mediului de afaceri".

O analiză completă a mediului de afaceri gălăţean şi a firmelor premiate la această gală veţi putea citi în ediţia de luni, 13 octombrie, a ziarului nostru.

Citit 3641 ori Ultima modificare Joi, 09 Octombrie 2014 21:49

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.