BĂNCILE se bat în OFERTE pentru studenţi şi doctoranzi
Foto: Sursa foto: Internet

BĂNCILE se bat în OFERTE pentru studenţi şi doctoranzi
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Dacă eşti student şi vrei să îţi deschizi un cont la o bancă, poţi opta pentru un pachet promoţional destinat tinerilor până în 30 de ani. Astfel, cele mai importante bănci din Galaţi se străduiesc să îi atragă pe studenţi cu pachete de economisire interesante, care oferă bonusuri şi gratuităţi.

Dacă unele pun la bătaie carduri cu comision zero, transfer de bani la domiciliu, plus asigurare de viaţă gratuită din prima lună, altele au grijă să promită carduri de cumpărături personalizate cu 15 la sută reduceri în magazinele partenere sau acces gratuit non stop la bani prin internet (inclusiv de pe telefonul mobil). Alte unităţi bancare oferă o asigurare medicală de călătorie gratuită pe un an de zile şi posibilitatea personalizării cardurilor. Actele necesare deschiderii unui cont sunt cartea de identitate şi carnetul sau legitimaţia de student, vizate pe anul în curs.

Merită semnalat faptul că, în străinătate, ofertele pentru studenţi sunt mult mai bogate. De exemplu, în Marea Britanie, cei care solicită un card pot beneficia de un overdraft de până la 2.000 de lire, fără dobândă sau taxe. În plus, ei au reducere de 100 de lire la cumpărarea unui laptop sau 50 de lire bonus pentru un telefon mobil.

Citit 1752 ori Ultima modificare Duminică, 15 Decembrie 2019 00:23

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.