Vodafone Romania deschide un nou magazin in sistem de franciza in Galati

Vodafone Romania deschide un nou magazin in sistem de franciza in Galati
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Vodafone Romania a deschis un nou magazin in sistem de franciza in Galati, situat in centrul orasului, strada Nicolae Balcescu nr. 1. Noul magazin este aliniat cu conceptul global de design Vodafone, care aduce utilizatorilor o experienta simplificata in interactiunea cu produsele, serviciile si brand-ul Vodafone. Printre avantajele noului design se numara accesibilitatea crescuta la zonele de interes, modularitatea spatiului, finisajele si design-ul premium.

               

“Ne face placere sa deschidem o noua franciza Vodafone in Galati si sa construim impreuna cu parteneri regionali acest model de business, ce imbina experienta de retail Vodafone cu antreprenoriatul partenerilor de franciza. Magazinul din Galati isi asteapta vizitatorii intr-un spatiu modern, cu o noua identitate vizuala. Noul concept de amenajare  plaseaza utilizatorii in centrul atentiei si le ofera acces la cele mai noi si performante terminale, conectate in permanenta la Supernet™ 4G, la viteze de top”, a declarat Florian Georgescu, Regional Director, Consumer Market, Consumer Business Unit, Vodafone Romania.

Noul magazin, situat in centrul orasului Galati, are o suprafata de 63 de metri patrati si tinteste atat utilizatorii individuali, cat si clientii serviciilor de business interesati de cele mai noi tehnologii. Astfel, patru consultanti sunt pregatiti sa raspunda la orice intrebari despre produsele si serviciile Vodafone - unul dintre ei fiind specializat pentru serviciile clientilor de business.

Cu ocazia deschiderii, toti clientii care semneaza sau prelungesc un abonament in noul magazin Vodafone  pana la data de 16 martie, vor primi gratuit un pachet ce include Cartela Vodafone si un telefon Samsung E1200i .

In plus, toti clientii care viziteaza magazinul si fac o achizitie sau platesc factura Vodafone, pana pe 25 martie, se pot inscrie la o tombola, al carei premiu este un telefon Vodafone Smart 4. Tragerea la sorti va avea loc in data de 26 martie, la magazinul Vodafone.  

Toate tabletele si smartphone-urile sunt puse in valoare de Supernet™ 4G, o inovatie in utilizarea Internetului mobil, ce asigura viteze ridicate de transfer, stabilitate sporita si protectie completa, pentru o experienta superioara de utilizare.

Programul de Franciza Vodafone  a fost lansat in anul 2013 si este un model de business ce imbina experienta de retail Vodafone cu entuziasmul si implicarea partenerilor francizati. Magazinele din acest sistem au aceleasi standarde de imagine cu magazinele Vodafone si un nivel ridicat de calitate a serviciilor prestate. Vodafone ofera francizatilor acces la know-how-ul, sistemele, aplicatiile, standardele de imagine Vodafone si la programele de pregatire pentru personalul de vanzari.  

MATERIAL PUBLICITAR