SĂRBĂTOAREA MEDIULUI DE AFACERI - Cum va fi marcată „Ziua Întreprinzătorilor” la Galaţi

SĂRBĂTOAREA MEDIULUI DE AFACERI - Cum va fi marcată „Ziua Întreprinzătorilor” la Galaţi
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Consiliul Naţional al Întreprinderilor Private Mici şi Mijlocii din România (CNIPMMR) şi Federaţia Patronală a IMM-urilor din Regiunea Sud-Est va organiza vineri, 15 mai, cu începere de la ora 11,00, la Biblioteca „V. A. Urechia”, o dezbatere pe tema „Economia judeţului Galaţi între realitate şi necesitate. Căi şi modalităţi de relansare economică”. Dezbaterea face parte din ciclul de manifestări menite să marcheze „Ziua Întreprinzătorilor” şi va avea ca principale puncte de interes eficienţa energetică şi noile sisteme de încălzire urbană. Prezenţi la discuţii vor fi reprezentanţii mediului de afaceri, dar şi cei ai Guvernului, ai structurilor teritorial-administrative, ai mediului universitar, mediul financiar-bancar etc.

Pe agenda „Zilei Întreprinzătorilor” se va mai afla, cu începere de la ora 14,00, şedinţa Federaţiei Patronale a IMM-urilor din Regiunea de Sud-Est, din care, alături de patronatele din Galaţi, fac parte patronatele din judeţele Brăila, Vrancea, Tulcea, Buzău şi Constanţa.

Programul zilei mai cuprinde, cu începere de la ora 19,00, la Teatrul Muzical „Nae Leonard”, o festivitate de premiere a întreprinzătorilor care s-au făcut remarcaţi în domeniile lor de activitate în ultimul an, precum şi un spectacol extraordinar în cinstea participanţilor.


CITEŞTE ŞI: Zona metropolitană Brăila – Galaţi, potenţial real de dezvoltare. Dezbatere publică despre afaceri şi investiţii

Citit 2215 ori Ultima modificare Miercuri, 13 Mai 2015 19:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.