Platforma SeniorE-commerce a crescut vânzările Rocast

Platforma SeniorE-commerce a crescut vânzările Rocast
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Pentru a-şi extinde canalele de vânzare, managerii companiei Rocast au lansat un magazin online pentru care au ales platforma SeniorE-commerce. În doar trei luni de funcţionare, compania a reuşit să crească cu 10% vânzările către persoanele fizice.

Evoluţia pozitivă s-a datorat atât activităților intense de promovare desfășurate, cât și beneficiilor puse la dispoziția clienților online: discount-uri preferențiale, livrare în 24 de ore, asistență telefonică etc.

Portalul online de la Senior Software este ca un ghid pentru clienții noştri şi este absolut necesar, fără un astfel de instrument nu poţi să evoluezi în ziua de azi. Chiar dacă oferi modalităţi clasice de vânzare, direct de la sediu sau prin agenţii de pe teren, trebuie să te îndrepţi şi către comerţul electronic. În plus, dacă doreşti să-ţi mărești cifra de afaceri cam cu aceleaşi resurse, magazinul online este cel mai accesibil instrument”, a declarat dl. Horațiu Vonica, directorul general al companiei.

Pentru a îmbunătăți comunicarea cu clienţii, magazinul online este integrat cu sistemul SeniorERP pentru managementul resurselor companiei, utilizat de Rocast de peste 5 ani. Comenzile plasate ajung automat în sistemul ERP pentru a fi procesate, iar informaţiile cu privire la preţuri, disponibilitatea produselor sau alte caracteristici ale acestora sunt actualizate imediat.

Soluţia SeniorE-commerce este integrată cu SeniorERP - cea mai nouă platformă tehnologică ERP pentru managementul companiilor cu activităţi de producţie, distribuţie, retail şi service, oferind beneficii precum: reducerea costurilor de operare a magazinului online şi implicit a procesării comenzilor suplimentare; creşterea veniturilor prin abordarea segmentului de consumatori online; îmbunătăţirea relaţiei cu clienţii prin asigurarea transparenţei informaţiilor (preţuri, istoric comenzi, detalii produse); scurtarea timpului de livrare deoarece comenzile plasate online ajung direct în ERP şi sunt procesate mai repede; fidelizarea clienţilor prin discounturi preferenţiale, promoţii ușor de gestionat, liste de preţuri personalizate etc.

Printre produsele Senior Software se află: SeniorERP, SeniorVisualBI, SeniorCRM, SeniorSFA, SeniorSCM şi SeniorCPM.

(P)        

Citit 1347 ori Ultima modificare Vineri, 31 Iulie 2015 15:23