Promoţie nouă la Şcoala de Vară de la ArcelorMittal. Sunt 39 de absolvenţi
Foto: Foto: ArcelorMittal Galaţi

Promoţie nouă la Şcoala de Vară de la ArcelorMittal. Sunt 39 de absolvenţi
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Cea de-a patra promoţie de cursanţi a absolvit Şcoala de Vară de la ArcelorMittal Galaţi, parte a Programului de Internship lansat de Companie în anul 2012. Cei 39 de studenţi au prezentat proiectele la care au lucrat în timpul şcolii, în faţa mentorilor şi a reprezentanţilor managementului, se arată într-un comunicat de presă al instituţiei.

“Trebuie să ne pregătim viitorul. De aceea, am lansat Programul de Internship – pentru atragerea tinerilor specialişti, precum şi Şcoala de Ucenici – pentru recrutarea tinerilor muncitori. Acest program face parte din strategia Grupului de a se axa pe ştiinţă, tehnologie, inginerie şi matematică”, a declarat Bruno Ribo, director general al ArcelorMittal Galaţi.

“Până în prezent, 123 de studenţi au participat la cele patru ediţii ale Şcolii de Vară, iar 27 dintre ei au devenit angajaţi ai Companiei. În urma acestei ediţii a Şcolii de Vară, trei studenţi au fost angajaţi imediat. Alţi şase sunt bursierii noştri şi se vor alătura echipei, după ce vor absolvi”, a precizat Mihaela Crăciun, directorul de Resurse Umane al ArcelorMittal Galaţi.

Şcoala de Vară le-a oferit studenţilor posibilitatea de a lucra cu experţii companiei, sub îndrumarea şi supervizarea lor. Studenţii au lucrat două luni pe proiecte reale, atât în departamentele de producţie, cât şi în cele suport. De asemenea, cursanţii au participat la sesiuni de pregătire privind managementul timpului, managementul proiectelor, tehnici de prezentare şi interviul pentru locul de muncă. În plus, pentru prima dată în cadrul acestui program, studenţii au vizitat Şantierul Naval Damen, unul dintre cei mai importanţi clienţi ai ArcelorMittal Galaţi.

Citit 3130 ori Ultima modificare Luni, 05 Octombrie 2015 09:07

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.