QFort şi Sophia, de astăzi şi la Galaţi
Foto: Foto: arhiva showroom

QFort şi Sophia, de astăzi şi la Galaţi
Evaluaţi acest articol
(9 voturi)

Astăzi după-amiază se deschide la noi în oraş un showroom cu vânzare a produselor QFort (uşi şi ferestre de calitate superioară din tâmplărie PVC) şi Sophia (perdele, draperii şi accesorii de interior). La ora 16,00, începe cocktailul inaugural, la care participă reprezentanţi ai producătorilor Qfort şi Sophia, designeri de interior şi, bineînţeles, oamenii de afaceri gălăţeni deţinători ai francizei.

Magazinul care îi aşteaptă pe clienţi chiar de la inaugurarea sa festivă este situat la parterul blocului BR1A, pe strada Brăilei nr. 54, în Mazepa 1. Aici se pot găsi cele mai noi produse ale Qfort şi Sophia.

Produsele Sophia, perdele, draperii şi accesorii de înaltă calitate, se vând în prezent în 22 de magazine din Anglia, din România şi din Republica Moldova.

QFort, pe de altă parte, este producătorul de uşi şi ferestre din tâmplărie PVC care are una dintre cele mai mari fabrici de profil din Europa şi ale cărui produse sunt apreciate în Italia, Franţa, Austria, Germania, Elveţia, Belgia şi evident, pe piaţa internă.

 

P

Citit 4600 ori Ultima modificare Joi, 11 Februarie 2016 18:11

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.