Şcoala de Ucenici Arcelor Mittal/ Pe 29 iulie, se face selecţia viitorilor învăţăcei

Şcoala de Ucenici Arcelor Mittal/ Pe 29 iulie, se face selecţia viitorilor învăţăcei
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

ArcelorMittal, în colaborare cu Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă, va organiza, anul acesta, a treia ediţie a Şcolii de Ucenici, un program menit să îi introducă pe tineri în combinatul gălăţean. "Practic, tinerilor absolvenţi li se oferă posibilitatea să înveţe de la specialişti, să se acomodeze cu mediul de lucru, să ia parte la procesele de producţie şi, ulterior, li se oferă şansa să se angajeze într-o companie de renume", ne-a explicat Cezar Năstase, directorul AJOFM Galaţi.

Aplicanţii la programul "Şcoala de Ucenici" trebuie să fie absolvenţi de liceu tehnic ori şcoală profesională, cu specializarea electrică, mecanică sau electromecanică. Trebuie să manifeste dorinţă de învăţare şi dezvoltare, capacitatea de a lucra în echipă, iniţiativă şi implicare, precum şi dorinţa de a lucra într-un mediu industrial. În ceea ce priveşte numărul de ucenici selectaţi, acesta ar putea fi mai mare decât la ediţia precedentă, când au fost 50 de participanţi la program. "Dacă, anul trecut, ni s-a transmis de către cei de la ArcelorMittal că este nevoie de 50 de oameni pentru program, anul acesta numărul lor ar putea să crească, dat fiind că sunt discuţii pentru extinderea programului la 100 de ucenici. Este o şansă în plus pentru tinerii care şi-au depus deja dosarul la noi, dar şi pentru cei care încă nu ştiu încotro să o apuce", ne-a mai explicat Cezar Năstase.

Selecţia candidaţilor va avea loc pe 29 iulie, între orele 10,00 şi 12,00, la sediul AJOFM Galaţi, din strada Domnească, nr. 191.

Citit 2846 ori Ultima modificare Joi, 21 Iulie 2016 17:50

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.