Licitaţie la TVR. Taxa TV va fi colectată şi de RCS&RDS

Licitaţie la TVR. Taxa TV va fi colectată şi de  RCS&RDS
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Consiliul de Administraţie al Societăţii Române de Televiziune a aprobat încheierea unui contract de mandat cu RCS&RDS pentru colectarea taxei TV, informează profit.ro. Operatorul va colecta această taxă în calitate de furnizor de energie electrică pentru o parte din clienţii săi, la fel cum o fac şi celelalte companii mandatate de SRTV să colecteze această taxă: Electrica, Enel Energie Muntenia, Enel Energie, CEZ şi E.ON.

RCS&RDS s-a autorizat la Autoritatea Naţională de Reglementare în domeniul Energiei (ANRE) ca furnizor de energie electrică în aprilie 2013, iar din decembrie 2014 este trader pe piaţa de energie OPCOM. De la începutul acestui an, operatorul telecom a câştigat peste 30 de contracte de furnizare de energie electrică, mai scrie profit.ro, printre clienţi numărându-se şi o unitate militară din oraşul nostru: UM 02489 Galaţi. Pe lângă Ministerul Apărării Naţionale, alţi clienţi importanţi ai furnizorului de energie RCS&RDS mai sunt Arhivele Naţionale, Romsilva (Direcţia Silvică Argeş), Inspectoratul de Poliţie Sălaj, Apă Canal 2000 Piteşti sau autoritatea de reglementare în comunicaţii (ANCOM), Banca Naţională a României, RA-APPS, Academia de Poliţie Alexandru Ioan Cuza, oraşele Dolhasca, Jimbolia şi Sfântu Gheorghe, dar şi TVR!

După câştigarea licitaţiei organizate de TVR, RCS&RDS va încasa 2,2 milioane de lei, fără TVA, pentru un contract valabil până în iulie 2017.

Citit 4213 ori Ultima modificare Marți, 27 Septembrie 2016 19:15

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.