Doar două zile rămase pentru înscriere / Participare gratuită pentru firme, la Bursa absolvenţilor
Foto: Foto: arhiva VL

Doar două zile rămase pentru înscriere / Participare gratuită pentru firme, la Bursa absolvenţilor
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Firmele din Galaţi şi Tecuci care doresc să participe gratuit la ediţia din acest an a Bursei locurilor de muncă pentru absolvenţi mai au doar două zile la dispoziţie pentru a se înscrie: astăzi şi mâine. Bursa este, ca în fiecare an, o posibilitate pentru mediul economic de a selecta resursa umană tânără şi adaptabilă la cerinţele pieţei muncii, dar pot fi alese şi persoane din celelalte categorii fără loc de muncă, persoane care pot participa şi ele la Bursa absolvenţilor.

Astfel, agenţii economici care doresc să participe la această acţiune organizată de Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Galaţi se pot adresa până miercuri, 19 octombrie, ora 14.00, la fax 0236.41.51.51, e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau la sediul AJOFM Galaţi, pentru rezervarea gratuită a standurilor.

Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi se va desfăşura pe 20 octombrie, într-o zi de joi, şi nu vinerea, aşa cum se întâmpla de obicei. Evenimentul va începe la ora 9,00 şi se va desfăşura simultan în municipiile Galaţi şi Tecuci. Gazda pentru gălăţeni va fi, ca şi în ceilalţi ani, Universitatea „Dunărea de Jos” (str. Domnească nr. 47), iar pentru absolvenţii tecuceni - Colegiul Naţional de Agricultură şi Economie din Tecuci, str. 1 Decembrie 1918, nr.107.

Citit 4529 ori Ultima modificare Marți, 18 Octombrie 2016 12:33

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.