Şeful Fiscului gălăţean, Eugen Ciorici, a fost detaşat la Iaşi

Şeful Fiscului gălăţean, Eugen Ciorici, a fost detaşat la Iaşi
Eugen Ciorici
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Directorul general al Direcţiei Generale Regionale a Finanţelor Publice (DGRFP) Galaţi, Eugen Ciorici, a fost detaşat, pentru şase luni, la cârma DGRFP Iaşi, care coordonează activitatea fiscală a judeţelor Iaşi, Bacău, Botoşani, Neamţ, Suceava şi Vaslui. Mutarea, decisă de conducerea ANAF, este între două posturi similare, deci nu se poate vorbi nici de promovare, nici de retrogradare.

Detaşarea la Iaşi a lui Eugen Ciorici (originar din Vrancea) a fost anunţată luni, 17 octombrie, iar de a doua zi fostul şef al Fiscului gălăţean a şi intrat în pâine la noul loc de muncă. „Este vorba de o detaşare, care a fost anunţată cam din scurt. După cele şase luni, este posibil să mă întorc la Galaţi. Deocamdată, nu ştiu dacă la Iaşi va fi mai greu sau mai uşor decât la Galaţi, dar e probabil să fie mai multă nebunie. Trebuie să învăţ pe care uşi să intru şi pe care să ies. Cred că, după o săptămână, îmi voi face o idee mult mai clară despre ceea ce mă aşteaptă aici, la Iaşi”, a declarat, în exclusivitate pentru „Viaţa liberă”, Eugen Ciorici, încheind pe un ton glumeţ: „Am acum trei case: una la Galaţi, una la Iaşi şi una la Focşani”.

Foarte probabil, pe locul de director general al DGRFP Galaţi, rămas liber după detaşarea lui Eugen Ciorici, va fi numit Silviu Pripoaie, director executiv Inspecţie Fiscală până acum. Până miercuri la prânz, numirea acestuia încă nu fusese oficializată de către ANAF.

Citit 6562 ori Ultima modificare Miercuri, 19 Octombrie 2016 12:20

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.