Au fost deblocate studiile pentru drumurile de mare viteză din Moldova

Au fost deblocate studiile pentru drumurile de mare viteză din Moldova
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Consiliul Naţional de Soluţionare a Contestaţiilor (CNSC) a respins contestaţiile pentru procedurile de elaborare a studiului de fezabilitate pentru drumurile de mare viteză din zona Moldovei, potrivit unui comunicat al Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR). Este vorba despre drumurile de mare viteză Ploieşti - Buzău, Buzău - Focşani, Focşani - Bacău şi Bacău - Paşcani. Sunt proiecte de infrastructură de care este interesat şi Galaţiul, dat fiind faptul că, prin intermediul acestor drumuri de mare viteză, se asigură legătura cu restul ţării.

Potrivit companiei de drumuri, contestaţiile cu privire la caietul de sarcini au fost formulate în 19 decembrie, iar CNSC a respins toate criticile contestatarei referitoare la obţinerea acordului de mediu şi solicitarea de eliminare din caietul de sarcini a unor riscuri aflate în sarcina viitorului prestator şi a dispus doar revizuirea Caietului de Sarcini.

"Compania va desuspenda procedurile de atribuire şi va prelungi cu un termen rezonabil data limită de depunere a ofertelor", subliniază CNAIR. Termenul limită pentru depunerea ofertelor era 5 ianuarie 2017.        

Citit 5044 ori Ultima modificare Duminică, 22 Ianuarie 2017 16:21

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.