Vezi cum profesorii de la Pedagogic îi atrag pe elevi să citească

Vezi cum profesorii de la Pedagogic îi atrag pe elevi să citească
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

"Seară de basm”, “Parada personajelor din lecturi”, “Cel mai original decor al sălii de clasă”, “Cele mai originale costume”, “Cel mai ingenios dovleac” sunt activităţile realizate de elevii Colegiului Naţional “C. Negri”, în cadrul campaniei de promovare a lecturii "Ai dreptul să visezi! Trăieşte bucuria de a citi!", care se va desfăşura până pe 23 noiembrie.

Pornind de la ideea că orice sărbătoare e un bun prilej pentru o invitaţie la lectură, elevii au organizat săptămâna trecută concursul “Halloween Fest”.

Participanţii la secţiunea “Cele mai originale costume” au impresionat prin stilul vestimentaţiei, coafură, machiaj, dar şi prin maniera de prezentare. O gamă largă de personaje fantastice - Harry Potter, Familia Adams, Hulk, Tutenstein, vrăjitoare, piraţi, dar şi cavaleri, prinţese, domniţe, crăiese, zâne s-au amestecat printre elevii colegiului în pauze, pe parcursul întregii săptămâni. Elevii au creat şi prezentat costume şi roluri originale prin care au arătat că sunt buni prieteni ai lecturii.

Citit 3254 ori Ultima modificare Duminică, 04 Noiembrie 2012 20:42

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.