Elevii Şcolii Nr. 29, premiaţi de două ori de Ziua siguranţei internetului

Elevii Şcolii Nr. 29, premiaţi de două ori de Ziua siguranţei internetului
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Două echipe de elevi de la Şcoala Nr. 29 au fost premiate astăzi la Bucureşti pentru cele două proiecte trimise la concursul naţional „Vrem respect pe internet”, organizat cu ocazia Zilei siguranţei pe internet, sărbătorită pe 5 februarie.

Echipa participantă la categoria de vârstă 6-12 ani a primit premiul I, pentru proiectul „Prăjitura net”. Aici s-au făcut remarcaţi elevii de la clasa a V-a D: Alisa Stanca, Miruna Cămârzan şi Corina Darie. Elevii de la clasa a VII-a B - Elena Arsenie-Constantinescu, Bogdan Burghelea şi Cristina Vlasie - au fost recompensaţi cu premiul al II-lea la categoria de vârstă 13-18 ani, pentru proiectul „Informează-te înainte să navighezi”. Deşi s-au numărat printre participanţii cu vârsta cea mai mică de la această categorie, filmul celor de la clasa a VII-a B s-a făcut remarcat prin spiritul de echipă de care au dat dovadă colegii din clasă, care le-au dat un ajutor semnificativ membrilor echipajului.

„Ne bucurăm foarte mult că cele două proiecte trimise de şcoala noastră au fost premiate, deşi s-au înscris în competiţie peste 650 de echipaje din toată ţara”, ne-a spus coordonatoarea elevilor de la Şcoala Nr. 29, profesoara de informatică Adriana Stanciu Broştiuc.

Citit 2090 ori Ultima modificare Marți, 05 Februarie 2013 16:59

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.