S-au acordat Bursele "Clara Moraru" la Colegiul "Spiru Haret" din Tecuci

S-au acordat Bursele "Clara Moraru" la Colegiul "Spiru Haret" din Tecuci
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Fosta absolventă a Colegiului Naţional „Spiru Haret” din Tecuci – Clara Moraru din Luxemburg i-a premiat şi anul acesta pe olimpicii care s-au întors cu premii de la fazele naţionale, cu bursa care-i poartă numele.

De la directoarea-adjunctă a colegiului, profesoara Rodica Cristovici, am aflat că a fost vorba de 600 de euro, care s-a împărţit la 12 elevi întorşi victorioşi de la competiţiile şcolare naţionale.

„Fiecărui elev i-a revenit câte 50 de euro. Este un gest frumos făcut de fosta absolventă care ne-a surprins de mai multe ori până acum cu generozitatea sa. Bursa a fost finanţată de asociaţia foştilor studenţi MBA de la universitatea Sacred Heart University, pe care doamna Clara Moraru o prezidează”, ne spune directoarea-adjunctă.

La rândul lor, beneficiarii Bursei „Clara Moraru” i-au mulţumit acesteia printr-o scrisoare, din care spicuim: „Pentru toţi elevii colegiului (nu doar pentru noi) constituiţi un adevărat model, sunteţi un exemplu de reuşită pe care am vrea să îl urmăm (şi nu numai din punctul de vedere al carierei de succes, ci şi sub aspectul trimiterii unor semne de dragoste către şcoala care ne-a marcat existenţa, aşa cum faceţi dumneavoastră de ani buni)”.

Citit 1958 ori Ultima modificare Marți, 25 Iunie 2013 17:34

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.