Şcoala Nr. 13 pe primul loc la Concursul "Calude" la clasa a IV-a. Vezi care sunt câştigătorii din Galaţi
Foto: Cristina Murgoci, câştigătoarea premiului I la clasa a IV-a

Şcoala Nr. 13 pe primul loc la Concursul "Calude" la clasa a IV-a. Vezi care sunt câştigătorii din Galaţi
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

La Concursul Interjudeţean de Matematică „C. S. Calude” premiul I, la clasa a IV-a, a fost câştigat de Cristiana Murgoci de la Şcoala nr. 13, clasa învăţătoarei Mirela Croitoru. Pe locul al II-lea s-a clasat Andra Moise de la Şcoala Nr. 29 – clasa învăţătoarei Nicoleta Mălăescu, iar pe locul al III-lea, Ioana Săraru de la Şcoala nr. 11, învăţătoare Ionela Florea.

La clasele a V-a şi a VI-a primele premii au fost câştigate de elevi din alte judeţe. Dan Tudor, clasa a V-a la Colegiul „Spiru Haret” din Tecuci, a primit premiul al III-lea la clasa a V-a, la fel şi Andreea Tudor, colega sa de la clasa a VI-a. Tot la clasa a VI-a, a câştigat premiul al II-lea Răzvan Pripoaie de la CNVA.

La concursul desfăşurat la sfârşitul săptămânii trecute la CNVA, au participat, la toate cele trei clase, 1.173 de concurenţi din Galaţi, Măcin, Bârlad, Bucureşti, Iaşi, Constanţa şi Focşani.

Pe 26 şi 27 octombrie, se va desfăşura etapa pentru clasele VII-XII, individual şi pe echipe. Organizatorii pun la bătaie premii consistente şi un trofeu la care se adaugă şi 200 de euro.      

Citit 6166 ori Ultima modificare Marți, 22 Octombrie 2013 17:19

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.