Cosmina Albulescu aduce a doua oară AURUL INTERNAŢIONAL la Galaţi

Cosmina Albulescu aduce a doua oară AURUL INTERNAŢIONAL la Galaţi
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Andra Cosmina Albulescu, absolventă anul acesta a Colegiului Naţional „C. Negri”, a obţinut medalia de aur la Olimpiada Internaţională de Geografie, care s-a desfăşurat între 12 şi 18 august la Cracovia.

Este pentru a doua când gălăţeanca, pregătită de profesoara Gina Burghiu, obţine această performanţă, ea primind aceeaşi distincţie şi anul trecut, la internaţionala de Geografie desfăşurată în Japonia.

Lotul naţional olimpic prezent la a XI-a ediţie a Olimpiadei Internaţionale de Geografie a continuat seria succeselor din anii precedenţi, reuşind să cucerească patru medalii: două medalii de aur, o medalie de argint şi o medalie de bronz. În clasamentul pe naţiuni, excelentele rezultate individuale au plasat România pe locul I în Europa şi pe locul al treilea la nivel mondial (după Singapore şi Australia).

Pe lângă Andra Cosmina Albulescu a mai câştigat aur şi Cosmina-Andreea Manea din Piteşti, şi ea laureată cu aur în 2013. Medalia de argint i-a revenit Aurei-Elena Amironesei din Iaşi, în timp ce medalia de bronz a fost obţinută de Anca Maria Rădulescu tot din Piteşti.

Citeşte şi: A început CIRCOTECA SCHIMBĂRII DIRECTORILOR de ŞCOLI

 

Citit 4410 ori Ultima modificare Marți, 19 August 2014 10:27

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.