DONEAZĂ UN GHIOZDAN pentru „Inimă de copil”. „Vreau să merg şi eu la şcoală!”

DONEAZĂ UN GHIOZDAN pentru „Inimă de copil”. „Vreau să merg şi eu la şcoală!”
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

În perioada 25 august - 30 septembrie, Fundaţia „Inimă de copil” desfăşoară campania Vreau şi eu să merg la şcoală!, prin care organizaţia încearcă să strângă ghiozdane, rechizite şcolare sau orice sumă echivalentă acestora, pentru a-i susţine la începutul de anului şcolar pe copiii pe care îi are în grijă. Această acţiune este parte a programelor noastre de reducere a riscului de abandon şcolar pentru copiii din familii defavorizate. Pentru aceste familii suma de 150 lei echivalentă achiziţionării rechizitelor necesare este imposibilă.

Ne-au determinat să iniţiem campania Vreau şi eu să merg la şcoală! statisticile îngrijorătoare potrivit cărora creşterea ratei de abandon şcolar este de până la 17 la sută.

“De mai bine de zece ani programele desfăşurate în cadrul Fundaţiei susţin dreptul copiilor la educaţie, pentru a-i să reuşească. Din păcate, în Galaţi, rata abandonului şcolar este în creştere. Facem tot ce ne stă în putere pentru ca cei peste 250 de copii ce beneficiază de programele noastre să meargă la şcoală şi să obţină rezultate cât mai bune”, spune Anna Cristina Burtea, director executiv.

Vă invităm ca, alături de ghiozdanul sau de rechizitele donate, să ataşaţi şi un mesaj, sau o scrisoare pentru copilul ce va beneficia de aceste daruri minunate. Dacă lăsaţi şi datele de contact, veţi putea fi informaţi despre evoluţia şi situaţia copilului ajutat.

Donaţiile se colectează la sediul Fundaţiei „Inimă de copil”, Micro 20, str. Furnaliştilor, nr. 24, de luni până joi, între orele 09,00-17,00, sau în contul RO98RNCB0141032886400001. Pentru mai multe informaţii sunaţi la 0236.312.199, e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Amalia Chirică, PR Fundaţia „Inimă de copil”

Citit 4053 ori Ultima modificare Marți, 26 August 2014 18:45

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.