VREI SĂ URMEZI O CARIERĂ ÎN DREPT? OPŢIUNE SIGURĂ: UNIVERSITATEA „DANUBIUS” DIN GALAŢI!

VREI SĂ URMEZI O CARIERĂ ÎN DREPT?  OPŢIUNE SIGURĂ: UNIVERSITATEA „DANUBIUS” DIN GALAŢI!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

 

ADMITERE 8 – 27 SEPTEMBRIE

www.admitere.univ-danubius.ro

 

Facultatea de Drept a Universităţii „Danubius” din Galaţi înscrie, anul acesta,  300 de studenţi la învăţământ cu frecvenţă, 75 de studenţi la frecvenţă redusă şi 100 de studenţi la învăţământ la distanţă. Iată doar câteva puncte forte ale acestei facultăţi:

 Cursuri moderne şi predare interactivă. Cum învăţăm la distanţă?

Sistemul e-learning Sakai instituit la nivelul tuturor formelor de învăţământ  facilitează, în mare măsură, asimilarea cunoştinţelor. Actualizarea curriculei şi  modernizarea metodelor de predare, pentru a pregăti specialişti în domeniile profesionale de care societatea are nevoie, sunt priorităţi pentru cadrele didactice ale acestei universităţi.

Lipsa timpului nu trebuie să constituie o barieră în a urma cursurile unei universităţi. La Universitatea ”Danubius” există forma de învăţământ cu frecvenţă redusă şi forma de învăţământ la distanţă.

 Înţelegerea teoriei prin multă practică

Odată ajuns student la Drept la Universitatea „Danubius”, eşti lansat repede în realitatea practicii judiciare. Studenţii acestei Facultăţi sunt implicaţi într-o multitudine de proiecte curriculare şi extracurriculare, toate cu acelaşi cod: transpunerea teoriei în practică. Concursuri de procese simulate , practica realizată la instanţe judecătoreşti, parchet, birouri de avocatură, mediere, birouri notariale etc.  (multe dintre acestea fiind ale  absolvenţilor acestei Facultăţi), specialiştii care vin în faţa studenţilor pentru a dezbate anumite chestiuni de drept noi sau controversate, mese rotunde şi cercuri ştiinţifice studenţeşti cu diferite teme, toate acestea completează cunoştinţele teoretice de drept şi pregătesc studentul pentru profilul specialistului în domeniul juridic.

 Viaţa de student în campus modern

Universitatea „Danubius” este recunoscută şi pentru baza materială modernă, pentru sălile de curs şi de seminar din care nu lipsesc sistemele de proiecţie, pentru laboratoarele de informatică, media, limbi străine, criminalistică şi clinică judiciară şi pentru biblioteca dotată  cu peste 33.000 de exemplare de carte.

Liga Studenţilor Danubius (LSD)  organizează diverse evenimente studenţeşti. Baluri, pereceri tematice, campanii caritabile, concursuri sportive. Este prima oprire după ce ai devenit student danubian pentru a fi implicat în viaţa de student. De asemenea, alte două organizaţii studenţeşti ELSA şi AIESEC, sunt găzduie de Universitatea “Danubius”.

Detalii despre admitere puteti obtine la urmatoarea adresa de e-mail:  Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau la nr de telefon: +40.372.361.207, fax: +40.372.361.292.

 

Şef Birou Relaţii Publice,

Ana Alina IONESCU DUMITRACHE

Citit 1573 ori Ultima modificare Miercuri, 17 Septembrie 2014 22:37