Educaţie de mediu în şcoli: O nouă ediţie "Patrula de Reciclare"

Educaţie de mediu în şcoli: O nouă ediţie "Patrula de Reciclare"
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Dascălii din învăţământul preuniversitar din toată ţara se pot înscrie online în ediţia 2014-2015 a Patrulei de Reciclare, programul naţional de educaţie de mediu, organizat de RoRec, accesând site-ul www.patruladereciclare.ro.

„Înscriindu-şi unităţile de învăţământ în program, fiecare profesor coordonator al patrulei devine membru al echipei naţionale de tineri ecologişti ce militează pentru consolidarea obiceiului colectării selective a deşeurilor de echipamente electrice şi electronice (DEEE) în România. Numai în ultimul sezon, peste 1.000 de profesori şi 18.500 de preşcolari, elevi şi liceeni au informat sute de mii de români despre importanţa colectării deşeurilor electrice şi au contribuit la colectarea selectivă a peste 360.000 kg de aparate electrice vechi sau stricate”, se arată într-un comunicat de presă RoRec.

Profesorii coordonatori implicaţi de la începutul programului au adus până acum şcolilor lor peste 200 de premii, şi-au dotat unităţile de învăţământ cu un sistem de colectare a deşeurilor electrice şi cu materiale educative speciale. Înscrierile se fac până pe 15 octombrie 2014.

Citit 1118 ori Ultima modificare Luni, 22 Septembrie 2014 18:51

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.