Teren de baschet PLIMBAT de la o şcoală la alta
Foto: Primul teren de baschet modern a fost montat la CNVA

Teren de baschet PLIMBAT de la o şcoală la alta
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

În timpul vacanţei de vară am văzut cum se monta, în curtea Şcolii Nr. 40, din Micro 18, un teren de baschet nou-nouţ, cu o suprafaţă modernă, confecţionată dintr-un material omologat la nivel internaţional, rezistent la intemperii. Nu a durat o zi şi a dispărut. În momentul de faţă, am aflat de la directoarea unităţii de învăţământ, Adriana Dănăilă, că terenul s-a reîntors la Şcoala Nr. 40.

„Am primit cu bucurie acest teren, dar am solicitat să mi se acorde şi un paznic, sau măcar să se monteze o cameră pentru că, în perioada vacanţei, ar fi putut dispărea cu totul, pentru că zona este aşa cum e. Cum n-am primit niciuna dintre cele două variante, le-am spus celor de la Primărie că nu vreau să plătesc din buzunarul meu un miliard de lei vechi, cât costă terenul. Atunci l-au luat şi l-au dus la Colegiul C. Negri, terenul fiind modular şi putând să fie demontat şi montat cu uşurinţă în altă parte. La începutul şcolii, am aflat că ni-l vor înapoia şi că vom avea şi paznic şi cameră montată, aşa că ne-am bucurat foarte mult că problema s-a putut rezolva în favoarea noastră”, ne-a declarat Adriana Dănăilă.

De la directoarea de la „C. Negri”, Andra Ionescu, am aflat că şi la acest colegiu se va monta un asemenea teren de baschet.

Citit 2676 ori Ultima modificare Marți, 23 Septembrie 2014 17:22

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.