OPORTUNITATE de dezvoltare personală PENTRU ELEVI, începând din octombrie

OPORTUNITATE de dezvoltare personală PENTRU ELEVI, începând din octombrie
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Tinerii reprezentanţi ai ONG-ului „Education and Support Sphere” din Galaţi organizează, în perioada 6 octombrie – 15 decembrie, proiectul „Youth Education in Soft Skills (YESS)” adresat tinerilor de liceu, care vizează dezvoltarea unor competenţe precum: leadership, vorbit în public, lucru în echipă, creativitate, improvizaţie şi management de proiect.

Timp de zece săptămâni, elevii vor participa la sesiuni de pregătire non-formală, având şansa ca, la finalul proiectului, să poată opta pentru implicare directă în organizare de proiecte şi susţinere de activităţi împreună cu organizaţia.

Proiectul este împărţit în două module: „vorbit în public", ce include lecţii de comunicare eficientă şi feedback, tehnici de improvizaţie şi de captare a atenţiei, susţinere de discursuri, dezbateri, şi „leadership", în cadrul căruia tinerii vor asista la şedinţe prin care vor învăţa ce înseamnă coordonarea unei echipe, lucru în echipă pe diverse activităţi, diferenţa dintre leader şi manager, team building. Înscrieri pe www.es-sphere.ro/project/yess/.

CITEŞTE ŞI: "Egalitate de şanse pentru copiii autişti" - Seminar gratuit la Galaţi

Citit 1734 ori Ultima modificare Marți, 30 Septembrie 2014 12:44

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.