Examene Cambridge şi IELTS, la Universitatea “Dunărea de Jos”

Examene Cambridge şi IELTS, la Universitatea “Dunărea de Jos”
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Prin intermediul subcentrului înfiinţat anul acesta la Galaţi de către British Council, în colaborare cu Universitatea “Dunărea de Jos”, studenţii şi candidaţii din afara universităţii au posibilitatea de a obţine un certificat de limba engleză, o calificare de specialitate sau o diplomă universitară, recunoscute pe plan internaţional, chiar în sediul Facultăţii de Litere, din strada Domnească nr. 111, sala AS 212.

Deschis în vară, centrul oferă posibilitatea susţinerii a trei tipuri de examene coordonate de British Council: IELTS, Cambridge şi APTIS. International English Language Testing System este cel mai popular test de limba engleză din lume, destinat candidaţilor care vor să studieze sau să lucreze în ţară sau în străinătate, disponibil în modulele Academic şi General Training. APTIS este un pachet de module de examen gândit să vină în întâmpinarea companiilor private sau de stat, care doresc să îşi certifice angajaţii pe engleză. Structura examenului este flexibilă şi decisă de către conducerea companiei în cauză, în funcţie de competenţe. Cursuri gratuite on-line, disponibile pe http://www.roadtoielts.com/testdrive/ pot fi accesate la înscriere.

Pentru detalii suplimentare şi/sau înscrieri, puteţi contacta coordonatorul subcentrului, lector dr. Daniela Şorcaru (Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.).

Citit 4487 ori Ultima modificare Luni, 27 Octombrie 2014 19:39

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.