Cum poţi câştiga o bursă la un liceu în Anglia

Cum poţi câştiga o bursă la un liceu în Anglia
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Elevii claselor a X-a care îşi doresc să studieze în străinătate, au şansa de a câştiga o bursă de studiu pentru ultimii doi ani de liceu la o scoală importantă din Anglia - Colegiul Earlscliffe, în cadrul unui concurs lansat de Mirunette International Education.

Conform informaţiilor publicate pe site-ul www. mirunete.ro, sunt puse la bătaie trei burse pentru trei elevi care vor studia ultimii doi ani de liceu la colegiul britanic care se clasa pe locul 38 din peste 4.300 de şcoli, potrivit unui clasament publicat, în ianuarie 2015, în "The Telegraph".

Elevii care vor studia la Colegiul Earlscliffe vor putea obţine la finalul studiilor certificarea internaţională A-Levels, care constă în studiul aprofundat a trei sau patru materii la alegere, finalizat cu o serie de calificări recunoscute internaţional - de importanţă majoră pentru admiterea cu brio la o universitate de top din străinătate.

Înscrierea la concurs se va face până pe 5 martie prin completarea unui formular disponibil pe site-ul amintit.

Concursul cuprinde două etape. Pe 7 martie, candidaţii vor susţine examene în limba engleză la cele trei sau patru materii pe care vor să le aprofundeze în Marea Britanie. Cea de-a doua etapă constă într-un interviu cu comisia de evaluare a Colegiului Earlscliffe, pe data de 22 martie.

Organizatorii susţin că, dacă sunt mai mulţi elevi cu rezultate meritorii la concurs, numărul burselor ar putea fi suplimentat.


 

Citit 3046 ori Ultima modificare Marți, 24 Februarie 2015 20:08

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.